Buzz

«Somebody»: η Μιράντα Τζουλάι σχεδίασε το app που θέλουμε να γίνει trend!

στα 10

Η αγαπημένη μας ιδιοσυγκρασιακή σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός συγγραφέας - τώρα και app developer! Η Μιράντα Τζουλάι σχεδίασε το app που υπόσχεται να μας φέρει πιο κοντά με Κάποιον, άγνωστο στο δρόμο...

«Somebody»: η Μιράντα Τζουλάι σχεδίασε το app που θέλουμε να γίνει trend!

Ναι, ναι αγαπάμε με πάθος την Μιράντα Τζουλάι. Εγώ, εσύ και όλοι οι γνωστοί σου. Τι να μην αγαπήσεις από αυτό το γεμάτο ιδέες πλάσμα που μας έχει κερδίσει με την τολμηρή της δημιουργική πλευρά και τη γλυκιά, (εξω)γήινη προδιάθεσή της. Εχει γράψει, σκηνοθετήσει, παίξει σε ταινίες (με τελευταία το «The Future»). Εχει δώσει άλλη διάσταση στο performance art, χρησιμοποίησε το blog της και τα social media με τον πιο έξυπνο τρόπο, έγραψε βιβλία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι φίλη της. Δείτε για παράδειγμα τη συμβουλή της: Ενας Χρήσιμος Οδηγός Για Οσους Χαζεύουν!

Σήμερα, μάς παρουσιάζει το τελευταίο της πόνημα: σχεδίασε και λάνσαρε ένα app που μπορείς κι εσύ να κατεβάσεις δωρεάν από το iOS store. Με χορηγό τη Miu Miu (το κορίτσι έχει στιλ), η Μιράντα κατασκεύασε την εφαρμογή "Somebody", η οποία είναι ένα σύστημα sms επικοινωνίας, αλλά ... όχι ακριβώς.

somebody miranda july app

Η λογική του Somebody είναι η εξής: στέλνεις το μήνυμά σου σ' έναν φίλο μέσω του app, αλλά αυτό... δεν παραδίδεται στο φίλο σου. Αλλά στον πιο κοντινό άνθρωπο (γεωγραφικά) που το έχει επίσης κατεβάσει. Οταν αυτός ο Κάποιος το παραλάβει, πρέπει να πάει στο φίλο σου και να του διαβάσει το μήνυμά σου - παίζοντας/ερμηνεύοντας τι του λες.

Ηδη η εφαρμογή έχει βρει φανατικούς θαυμαστές: ο Ντέιβιντ Σεντάρις, για παράδειγμα, δηλώνει μεγάλος φαν του app!

Για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε στην πράξη πώς λειτουργεί το Somebody, η Τζουλάι σκηνοθέτησε ένα μικρού μήκους ταινιάκι. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας και... ας γίνουμε επιτέλους όλοι Κάποιοι.

Περισσότερη Μιράντα Τζουλάι: