Το «Μέλλον» της Μιράντα Τζουλάι

BUZZ 23 MAY 2011  /  Λήδα Γαλανού

Το αγαπημένο κορίτσι του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά των ‘00s, ανοίγει τα μεγάλα του μάτια διάπλατα στο σκοτεινό τοπίο του προσωπικού μέλλοντος. Και το τρέιλερ του «The Future» μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε...

Η Μιράντα Τζουλάι ατενίζει το μέλλον

Η Σόφι και ο Τζέισον είναι ένα ζευγάρι, τόσο συνηθισμένο και τόσο παράξενο στις ιδιωτικές του στιγμές όσο το κάθε ζευγάρι. Ζουν στο Λος Αντζελες, δουλεύουν, χαλαρώνουν, τσακώνονται, τα ξαναβρίσκουν. Σ’ ένα μήνα η Σόφι και ο Τζέισον θα υιοθετήσουν ένα κεραμιδόγατο, με πιθανά προβλήματα υγείας. Η συνειδητοποίηση ότι αυτή η νέα μορφή οικογένειας θα τους στερήσει μέρος της ελευθερίας τους, αποδιοργανώνει το ζευγάρι και προκαλεί κρίση πανικού. Ο καθένας τους προσπαθεί να απλώσει το χρόνο που απομένει, ν’ αλλάξει τη ροή του παρόντος, να ανατρέψει την ίδια του την προσωπικότητα και να κάνει ό,τι μπορεί για ν’ αποποιηθεί την ευθύνη της ωριμότητας.

Η πολυσυλλεκτική Μιράντα Τζουλάι που κέρδισε με το «Me and You and Everyone We Know» μια μόνιμη θέση στη λίστα των πιο ιδιοσυγκρασιακών και μαγικών ανεξάρτητων δημιουργών, επιστρέφει με μια ταινία επίσης προσωπική, επίσης multimedia κι επίσης απευθυνόμενη στο κοινό που αποζητά στις ταινίες να βρει έναν φίλο – με τα καλά και τα κακά του!

Η ταινία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Sundance, συμμετείχε στο Φεστιβάλ Βερολίνου 2011, στις αμερικάνικες αίθουσες θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ακόμη διανομή στην Ελλάδα.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.