Buzz

Η Μιράντα Τζουλάι κι Ενας Χρήσιμος Οδηγός Για Οσους Χαζεύουν!

στα 10

Η Μιράντα Τζουλάι μας μαθαίνει να μη χάνουμε χρόνο! Δείτε το αποκλειστικό βίντεο στο οποίο η σκηνοθέτις του μέλλοντός μας («The Future») διδάσκει μία αλάνθαστη τεχνική κατά την οποία αποκλείεις από τη ζωή σου ό,τι σε αποσπά από το να δουλέψεις. Καλή επιτυχία αν προσπαθήσετε να την εφαρμόσετε!

Η Μιράντα Τζουλάι κι Ενας Χρήσιμος Οδηγός Για Οσους Χαζεύουν!
To laptop στη σαλατιέρα είναι μια κάποια λύσις...

Χτυπάει συνέχεια το κινητό; Χάνετε μέρες ολόκληρες στο facebook, το twitter και ...το flix; Κολλάτε ακόμα και σε κουτσομπολιά για σταρ που δεν σας αφορούν σε κίτρινα περιοδικά (ακόμα κι αν δεν ομολογείτε ότι τα διαβάζετε;) Η Μιράντα Τζουλάι έχει τη λύση! Η καλλιτέχνιδα με το δαιμονισμένο χιούμορ και την ιδιοσυγκρασιακή αντίληψη της πραγματικότητας, εκτός από το να λέει την (κινηματογραφική και όχι μόνο) μοίρα μας και το ριζικό μας, μας δίνει και συμβουλές αυτοσυγκέντρωσης.

Χρησιμοποιώντας το σετ της ταινία της «The Future», η σκηνοθέτις, ηθοποιός και performance artist ερμηνεύει μία σκηνή που δεν μπήκε τελικά στην ταινία, κατά την οποία η ηρωίδα της κυριολεκτικά απομονώνει μ' έναν πρωτότυπο τρόπο τους πειρασμούς.

Στο μουσικό σκορ ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπερν, Στιβ Ρέκερ.