Buzz

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μια Αμερικάνα στο Παρίσι

στα 10

Για το πρώτο του τεύχος στα γαλλικά, το Vanity Fair διάλεξε για εξώφυλλο την Σκάρλετ Γιόχανσον, επενδύοντας φυσικά στο πρόσφατο ρομάντζο της με τον Γάλλο Ρομέν Ντοριάκ που την «αναγκάζει» να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις ΗΠΑ και στο Παρίσι.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μια Αμερικάνα στο Παρίσι

Μετά από μήνες αναμονής και μια διαφημιστική καμπάνια 5 εκατομμυρίων δολαρίων, το πρώτο τεύχος του γαλλικού Vanity Fair βρίσκεται πλέον στα περίπτερα, κοστίζει μόλις 2 ευρώ και έχει στο εξώφυλλό του την Σκάρλετ Γιόχανσον φωτογραφημένο από τον Μαρκ Σέλιγκερ και τον ηχηρό τίτλο «Μια Αμερικάνα στο Παρίσι».

«Εχει όλα όσα μπορεί να φανταστεί κανείς, την κομψότητα, την ομορφιά και την ευφυία που θα την έκαναν μια τέλεια Παριζιάνα αν αποφάσιζε ποτέ να μείνει μόνιμα στο διαμέρισμα που έχει αγοράσει στο Παρίσι», δήλωσε ο δημοσιογράφος Μισέλ Ντενιζότ, υπεύθυνος για την αρχισυνταξία του περιοδικού.

Στο θέμα που φιλοξενείται στο περιοδικό η Σκάρλετ Γιόχανσον μιλάει για τη σχέση της με το Παρίσι που σαν αφορμή έχει το δεσμό της με τον διάσημο Γάλλο ατζέντη Ρομέν Ντοριάκ, την πρόσφατη ιστορία της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του Γκρεγκουάρ Ντελακούρτ (διαβάστε περισσότερα εδώ) και για τα κινηματογραφικά της σχέδια.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το εξώφυλλο του γαλλικού Vanity Fair:

2

Περισσότερη Σκάρλετ Γιόχανσον: