Buzz

Η Σκάρλετ και η νέα της ροκ μπάντα!

στα 10

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έφτιαξε μία γυναικεία μπάντα και είναι έτοιμη για ηχογράφηση και περιοδεία! «Θα είμαστε σαν τις Go-Gos...» υπόσχεται...

Η Σκάρλετ και η νέα της ροκ μπάντα!

Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ, ρισκάρει με θρυλικές παραστάσεις στο θέατρο, τραγουδάει κομμάτια που καταλήγουν να διεκδικούν Οσκαρ. Η Σκάρλετ δεν καθησυχάζεται με τη φήμη που αντλεί από την μεγάλη οθόνη, αλλά δοκιμάζει, πειραματίζεται και διασκεδάζει με όλα τα ταλέντα της.

Αυτό σκέφτηκε: ότι πάνω από όλα είναι διασκέδαση για την ίδια να πραγματοποιεί ό,τι αγαπάει. Και πιστεύουμε ότι όλοι οι σταρ, βαθιά μέσα τους, νιώθουν ότι κάτι τους λείπει. Το συνθετικό «ροκ» πριν το σταρ. Ακόμα κι αν έχουν δει τους εαυτούς τους σε κόκκινα χαλιά, πρεμιέρες και υπό την λαμπερή μεγένθυνση της μεγάλης οθόνης, η σκηνή, το μικρόφωνο, το συναυλιακό κοινό είναι ένα ισχυρό ναρκωτικό.

1

«Εχω μία μπάντα, μόνο κορίτσια, και ονομαζόμαστε ''The One And Only Singles''» αποκάλυψε σε μία συνέντευξή της πριν από λίγες μέρες σε μία πρωινή αμερικανική εκπομπή. «Θα βγούμε σε περιοδεία και θα είμαστε σαν τις Go-Gos...» εξήγησε. Η Σκάρλετ, που το 2008 είχε βγάλει το πρώτο της άλμπουμ με τίτλος «Anywhere I Lay My Head», περιγράφει την νέα της μπάντα ως μία «υπερδύναμη».

Ομως αναγνωρίζει ότι στο τραγούδι υπάρχουν λαμπερότερες πρωταγωνίστριες από την ίδια. «Ποτέ δεν πίστεψα στη ζωή μου ότι θα τραγουδήσω κάτι και θα βρεθεί υποψήφιο στην ίδια οσκαρική πεντάδα που είναι μία Adele! Ηταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα...»

2

Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε να τραγουδήσει το τραγούδι του «Chasing Ice» γιατί της άρεσε το ντοκιμαντέρ. «Είναι υπέροχο! Ενας φίλος μου έγραψε την μουσική και μου ζήτησε να πω ένα κομμάτι. Κι έγραψε ένα πανέμορφο κομμάτι. Ομως ποτέ, ποτέ, δε φαντάστηκα ότι αυτό θα καταλήξει να είναι υποψήφιο για Οσκαρ...»

Οποιοι θέλουν να δουν την Σκάρλετ στη σκηνή αυτό τον καιρό βέβαια πρέπει να αρκεστούν στο σανίδι του θεάτρου «Richard Rodgers Theatre» στο Μπρόντγουεϊ, όπου μέχρι την άνοιξη θα ερμηνεύει την Μάγκι - την «Λυσσασμένη Γάτα».

Τα «The One And Only Singles» κορίτσια πρέπει να περιμένουν λίγους μήνες ακόμα...

3

Διαβάστε και ακούστε περισσότερες περιπέτειες της Σκάρλετ Γιόχανσον στο τραγούδι: