Buzz

Σκάρλετ Γιόχανσον - Ντιν Μάρτιν: Να τα πούνε;

στα 10

Η Σκάρλετ ενώνει τη σέξι φωνή της με αυτή του crooner Ντιν Μάρτιν για να μας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων. «I'll be home for Christmas» - ακούστε το!

Σκάρλετ Γιόχανσον - Ντιν Μάρτιν: Να τα πούνε;

Το ψηφιακό ντουέτο της Σκάρλετ Γιόχανσον με τον Ντιν Μάρτιν έκανε μόλις το ντεμπούτο του, ως μέρος του «νέου» χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του Μάρτιν με τίτλο «Μy Kind of Christmas» που έχει κυκλοφορήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου. Αντίθετα όμως με το άλλο ρατ-πάκερ Φρανκ Σινάτρα, το άλμπουμ του Μάρτιν δεν περιέχει άλλα ντουέτα με σύγχρονους σταρ. Φιλοξενεί μόνο τη Σκάρλετ να υπόσχεται «I'll be Home for Christmas»

Κι εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη: «Μεγαλώνοντας στην Νέα Υόρκη δεν υπήρχαν Χριστούγεννα χωρίς τη φωνή του Ντίνο» εξηγεί. «Το να ηχογραφώ στο στούντιο με τη φωνή του στα ακουστικά μου με έκανε να νιώθω ότι τον έχω δίπλα μου, να τραγουδά με αυτή τη γοητεία και τη λάμψη στα μάτια. Οταν μου ζήτησαν να τραγουδήσω σ' αυτό το άλμπουμ, ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα!»

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η Γιόχανσον είχε ηχογραφήσει κι ένα ντουέτο με τον υιό Γκενσμπούργκ, το διάσημο «Bonnie & Clyde» που ο Σερζ είχε πει με την Μπριζίτ Μπαρντό το 1968.

Είναι γνωστό ότι η αγάπη της χολιγουντιανής σταρ με τη μουσική την έχει οδηγήσει στα στούντιο ηχογράφησης από το 2008 με ένα άλμπουμ διασκευών τραγουδιών του Τομ Γουέιτς, καθώς και μία συνεργασία την επόμενη χρονιά με τον Πιτ Γιορν («Break Up») - εμπνευσμένη ξανά από τον Σερζ Γκενσμπούργκ.