Buzz

Ο Τζέισον Σίγκελ και η Κάμερον Ντίαζ το κάνουν με την κάμερα ανοιχτή! Πρώτο τρέιλερ για το «Sex Tape»!

στα 10

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να κινηματογραφήσετε τις ερωτικές σας περιπτύξεις, μην ξεχάσετε το Cloud ανοιχτό, προειδοποιούν η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέισον Σίγκελ σε αυτό που θα μπορούσε να είναι η κωμωδία του φετινού καλοκαιριού.

Ο Τζέισον Σίγκελ και η Κάμερον Ντίαζ το κάνουν με την κάμερα ανοιχτή! Πρώτο τρέιλερ για το «Sex Tape»!

Ξεκαρδιστικό κυρίως λόγω των πρωταγωνιστών του - μια κατάφωρα σέξι Κάμερον Ντίαζ και έναν φανερά γυμνασμένο Τζέισον Σίγκελ - και με ατάκες όπως «Κανείς δεν καταλαβαίνει το Cloud, είναι ένα μυστήριο», το πρώτο τρέιλερ του «Sex Tape» του Τζέικ Κάσνταν είναι η απόδειξη πως το «share» στην εποχή της φρενίτιδας με την κοινωνική δικτύωση μπορεί να σε εκθέσει με τρόπους που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Ελαφρά τολμηρό για το mainstream κοινό στο οποίο απευθύνεται και με ολοφάνερη τάση προς τη σαχλαμάρα, το «Sex Tape», όμως, μοιάζει να διαθέτει κάτι που μπορεί να το φέρει πάνω από το μέσο όρο της αμερικανικής κωμωδίας ή τουλάχιστον να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα δείτε το «Λινκολν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

2

Εκτός αν καταλήξει να είναι απλά ένα reunion της «Ατακτης Καθηγήτριας», της προηγούμενης συνεργασίας των Ντίαζ, Σίγκελ και Κάσνταν.

Περισσότερα share στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε εδώ:


Διαβάστε ακόμη: