Buzz

«Bad Johnson»: Είναι αυτή η πιο εξωφρενικά γελοία ταινία που θα δούμε ποτέ;

στα 10

Ενας αγανακτισμένος σεξομανής εύχεται να απαλλαγεί από τα γεννητικά του όργανα. Και αυτό όντως συμβαίνει στο «Bad Johnson», μια ταινία που δίνει νέο νόημα στην εξωφρενικά γελοία αμερικάνικη κωμωδία και κυρίως στο πως ακριβώς το πάνω κεφάλι ενός άντρα μπορεί να ανοίξει ένα διάλογο ζωής με το... κάτω.

«Bad Johnson»: Είναι αυτή η πιο εξωφρενικά γελοία ταινία που θα δούμε ποτέ;

Πιο γνωστός από το τηλεοπτικό «The O.C.» και μικρές εμφανίσεις σε άθλιες ταινίες όπως το «Burlesque» και το «Priest», ο Καμ Γκιγκάντετ υποδύεται τον Ριτς Τζόνσον, έναν ερωτιάρη τύπο, ο οποίος αγανακτά κάποια στιγμή με τη συνήθη πρακτική του να καταστρέφει τις σχέσεις του απατώντας τις κοπέλες του και εύχεται να απαλλαγεί από τα γεννητικά του όργανα. Ενα πρωί, θα ξυπνήσει για να ανακαλύψει έντρομος πως η ευχή του όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά επιπλέον τα γεννητικά του όργανα έχουν αποκτήσει ανθρώπινη μορφή και είναι διατεθειμένα να βρουν μαζί του τη λύση που θα τον απαλλάξει από τη μανία του με το σεξ...

Ακούγεται σουρεαλιστικό, αλλά στην πραγματικότητα η υπόθεση του «Bad Johnson» ανταποκρίνεται περισσότερο σε μια αμερικάνικη κωμωδία από αυτές που επενδύουν στο χοντροκομμένο «αγορίστικο» χιούμορ, προκειμένου να ξεσηκώσουν τη νεολαία και να δημιουργήσουν trends του τύπου «εσύ πως θα τα έβγαζε πέρα με τον δικό σου;» - και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούμε όταν λέμε «τον δικό σου».

Οσο κι αν ο Καμ Γκιγκάντετ επιμένει πως η ταινία δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται από το πόστερ και το τρέιλερ της που μόλις κυκλοφόρησαν, αφού στην πραγματικότητα το φιλμ μιλάει για μια «ιστορία ενηλικίωσης», τα γεγονότα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξωφρενικά γελοία ταινία που το μοναδικό της συν είναι ότι κάποιος σκέφτηκε όλα τα παραπάνω και κανείς δεν τον εμπόδισε να τα κάνει πραγματικότητα.

Ρισκάροντας προβλέψεις, το «Bad Johnson» θα κυριαρχήσει στις υποψηφιότητες, αν όχι και στα βραβεία - για τα Χρυσά Βατόμουρα του 2014.

Δείτε παρκάτω το πόστερ και το τρέιλερ της ταινίας και φυσικά don't try this at home!

2


Διαβάστε ακόμη

Tags: BAD JOHNSON