Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα κάνει το τεστ ψυχοπάθειας

στα 10

Το επιστημονικό βιβλίο του Τζον Ρόνσον, «The Psychopath Test», θα διασκευαστεί για το σινεμά, με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον να τεστάρει τα όρια μεταξύ λογικής και παράνοιας.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα κάνει το τεστ ψυχοπάθειας

Το βιβλίο του Τζον Ρόνσον, «The Psychopath Test», κυκλοφόρησε το 2011 και, εκτός του ότι πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, προκάλεσε έντονες συζητήσεις, με υπέρμαχους και πολέμιους. Το βιβλίο επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ένας στους εκατό ανθρώπους πάσχει από κάποιας μορφής ψυχοπάθεια. Ο Ρόνσον εξετάζει πώς γίνεται η διάγνωση και η θεραπεία της κάθε ασθένειας, συμπεριλαμβάνοντας σημερινές εναλλακτικές επιλογές, αλλά και ανορθόδοξες θεραπείες από το παρελθόν. Το βιβλίο ετοιμάζεται να μεταφέρει στην οθόνη ο Τζέι Ρόουτς, περισσότερο συνηθισμένος σε μαύρες (ή όχι και τόσο) κωμωδίες, από τους Οστιν Πάουερς και τα «Meet the Parents» ως το τηλεοπτικό «Game Change» και το «The Campaign», ενώ τώρα βρίσκεται στο post production του «Trumbo», με τον Μπράιαν Κράνστον στο ρόλο του Ντάλτον Τράμπο.

Διαβάστε ακόμη: H Σκάρλετ Τζοχάνσον γίνεται cyborg για (τουλάχιστον) 10 εκατομμύρια δολάρια!

Το βιβλίο θα διασκευάσει σε σενάριο η Κριστίν Γκορ, η κόρη του Αλ Γκορ, παραγωγός φέτος στο «Foxcatcher», αλλά και σεναριογράφος του «Accidental Love», της ρομαντικής κομεντί με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την Τζέσικα Μπιλ που σκηνοθέτησε, με ψευδώνυμο, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ για online release. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Psychopath Test» θα κρατά η Σκάρλετ Τζοχάνσον, η οποία μετά το «Lucy» του Λικ Μπεσόν μπορεί, πια, ν' αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Αρκετά νωρίτερα από το «Psychopath Test», ωστόσο, περιμένουμε να δούμε την Τζοχάνσον στο «Avengers: Age of Ultron» να ξαναπιάνει το ρόλο της Black Widow, αλλά και στο «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν.

Διαβάστε ακόμη: