Buzz

Hey Hilary girl: ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι μαζί σου!

στα 10

O Ράιαν Γκόσλινγκ υποστηρίζει ότι η Αμερική είναι έτοιμη για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο.

Hey Hilary girl: ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι μαζί σου!

Ο Ράιν Γκόσλινγκ φιγουράρει στο εξώφυλλο και την κεντρική συνέντευξη του ES magazine, λόγω της επικαιρότητας του «Nice Guys».

Διαβάστε κι αυτό: Κάννες 2016: Είναι οι Ράσελ Κρόου & Ράιαν Γκόσλινγκ οι νέοι Μπαντ Σπένσερ και Τέρενς Χιλ;

Στη συνέντευξη αυτή το 35χρονο dream boy καταθέτει την αγάπη του για την κωμωδία: «Μου αρέσει η κωμωδία γιατί βλέπεις το αποτέλεσμά της στο κοινό. Οταν παίζεις ένα δραματικό ρόλο, όσο κι αν παρατηρείς το θεατή, σπάνια καταλαβαίνεις αν υποφέρει κι αυτός μαζί σου, ή αν έχει βαρεθεί τη ζωή του. Με την κωμωδία μία ολόκληρη αίθουσα σκάει στα γέλια κι αυτή είναι η ανταμοιβή σου...»

Μιλάει για το γεγονός ότι... είναι dream boy: «Ισως είναι η ώρα μας να αποδεχθούμε κι εμείς οι άντρες αυτή την πραγματικότητα. Μεγάλωσα με γυναίκες οπότε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να σε υποβιβάζουν σε σεξουαλικό αντικείμενο. Οταν έβγαινα με την μητέρα μου για ψώνια, οι άντρες την κύκλωναν με τα αυτοκίνητά τους και της έλεγαν πράγματα. Αυτό ήταν πολύ τρομαχτικό για μένα, για οποιοδήποτε μικρό αγόρι...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Γιατί ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι Θεός

Ryan Gosling Hilary Clinton 607

Και αφήνει το καλύτερο για το τέλος: ελπίζει για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Αμερικής. Βέβαια δεν ξεκαθαρίζει αν αυτή θέλει να είναι απαραίτητα τώρα, οπότε η Χίλαρι: «Νομίζω ότι η Αμερική είναι έτοιμη. Και το χρειάζεται. Χρειάζεται το βλέμμα και τις απόψεις μίας γυναίκας. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες περισσότερο. Με μεγάλωσαν η μητέρα μου κι η αδελφή μου. Πήγαινα σε σχολή χορού. Στο σπίτι μου τώρα κατακλύζομαι από γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Εμένα με κάνουν καλύτερο...»

Λες και δεν τον αγαπούσαμε αρκετά...

Διαβάστε περισσότερα: