Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιστρέφει: στο Saturday Night Live!

στα 10

Σας έλειψε; Και σε εμάς! Ο Ράιν Γκόσλινγκ ήταν χθες ο οικοδεσπότης του Saturday Night Live. Δείτε 7 βίντεο!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιστρέφει: στο Saturday Night Live!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι ακόμα 19 μέρες μακριά, αλλά το να βλέπεις live τον Ράιν Γκόσλινγκ στην (μικρή, έστω) οθόνη μοιάζει με Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί. Εκτός από το trailer της νέας ταινίας του «Nice Guys» (δείτε το εδώ!), όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου, ο 35χρονος πρωταγωνιστής της καρδιάς μας ήταν χθες βράδυ και ο οικοδεσπότης του Saturday Night Live.

Στο μονόλογο της αρχής, (ο οποίος, μεταξύ μας τώρα, δεν ήταν και ιδιαίτερα έξυπνος) είχε κι έναν guest έκπληξη. Ο επίσης Καναδός Μάικ Μάγιερς εμφανίστηκε για να του θυμίσεις πώς μοιάζουν τα Χριστούγεννα στην πατρίδα τους, καθώς ο Γκόσλινγκ φάνηκε ότι απαρνήθηκε τη χώρα του για να προσποιηθεί ότι μεγάλωσε στο Μπρούκλιν.

Δείτε κι αυτό: O Μπραντ Πιτ, o Κρίστιαν Μπέιλ, o Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Στιβ Καρέλ τα βάζουν με τις τράπεζες στο νέο τρέιλερ του «The Big Short»

ryan gosling SNL 607

Το υπόλοιπο επεισόδιο όμως κινήθηκε σε πολύ πιο έξυπνα και τολμηρά πλαίσια - μάλιστα, σήμερα το πρωί, οι τηλεοπτικοί κριτικοί το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα SNL των τελευταίων χρόνων! Ανάμεσα στα καλύτερα σκετς της βραδιάς, ένα που ήθελε τον Γκόσλινγκ, την Βανέσα Μπάγιερ (μόνιμη στο καστ του SNL) και έναν... dirty Santa σε ερωτικό τρίγωνο.

Απολαύστε τα βίντεο από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Saturday Night Live:

Do The Gosling.

Posted by Saturday Night Live on Saturday, 5 December 2015








Δείτε και διαβάστε ακόμα: