Buzz

O Μπραντ Πιτ, o Κρίστιαν Μπέιλ, o Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Στιβ Καρέλ τα βάζουν με τις τράπεζες στο νέο τρέιλερ του «The Big Short»

στα 10

Με ένα καστ μεγατόνων, ο Ανταμ ΜακΚέι καταγράφει τη φούσκα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Αμερικής που οδήγησε στην οικονομική κρίση. Δείτε το νέο, εκρηκτικό τρέιλερ του «The Big Short».

O Μπραντ Πιτ, o Κρίστιαν Μπέιλ, o Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Στιβ Καρέλ τα βάζουν με τις τράπεζες στο νέο τρέιλερ του «The Big Short»

Βασισμένο στο best-seller του Μάικλ Λούις «The Big Short: Inside the Doomsday Machine», η ταινία που βάζει στο ίδιο πλάνο τους Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρίστιαν Μπέιλ και Στιβ Καρέλ (για να μην αναφέρει κανείς το εξίσου αστεράτο supporting cast των Μαρίσα Τομέι, Μελίσα Λίο, Σελένα Γκομέζ κ.ά.) αφηγείται την ιστορία της φούσκας στις χρηματοπιστωτικές αγορές και πιο συγκεκριμένα τα οικονομικά εγκλήματα στην αγορά ακινήτων το 2000 που, σε μεγάλο βαθμό, οδήγησε στην οικονομική κρίση του 2007 - 2010.

Τέσσερις outsiders διαπίστωσαν νωρίτερα απ' όλους εκείνο που οι μεγάλες τράπεζες, τα media και η Κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας και είχαν μια ιδέα: το Big Short. Η τολμηρή επένδυσή τους τούς οδήγησε στα σκοτεινά μονοπάτια του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος, όπου βρέθηκαν αναγκασμένοι ν' αμφισβητήσουν τους πάντες και τα πάντα.

the big short 607

the big short 607

The Big Short 607

The Big Short 607

Μετά το πρώτο τρέιλερ γνωριμίας (δείτε το εδώ), ένα ακόμη μας βάζει πιο βαθιά στον διεφθαρμένο κόσμο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς διακόπτεται από τα ονόματα του καστ που θα ονειρευόταν ακόμη και το μεγαλύτερο στουντιακό προϊόν.


H επίσημη ημερομηνία εξόδου του «The Big Short» στην Αμερική είναι η 23η Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: