Buzz

Πέθανε ο Γουόρεν Φροστ, ο γιατρός Γουίλ Χέιγουορντ του «Twin Peaks»

στα 10

Με 50 χρόνια καριέρας στο θέατρο και την τηλεόραση, ο Φροστ έχει παίξει σε μερικές από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90.

Πέθανε ο Γουόρεν Φροστ, ο γιατρός Γουίλ Χέιγουορντ του «Twin Peaks»

Πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Γουόρεν Φροστ μετά από μακροχρόνια αρρώστια. Ο Φροστ, ο οποίος υπηρέτησε στο Ναυτικό κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε γνωστός στο κοινό όταν ενσάρκωσε τον Γουίλ Χέιγουορντ στο «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς και επέστρεψε να επαναλάβει τον ρόλο του και για τον τρίτο κύκλο της σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο ShowTime.

Ο γιος του Γουόρεν Φροστ, Μαρκ, ο οποίος είναι και συν-δημιουργός του τρίτου κύκλου της σειράς, είπε τα παρακάτω για τον θάνατο του πατέρα του: «είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας πατέρα Γουόρεν. Από τις ακτές της Νορμανδίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι και τα 50 χρόνια καριέρας στο θέατρο και την τηλεόραση, παρέμεινε ο ίδιος ταπεινός άντρας από το Βερμόντ ο οποίος μας δίδαξε ότι μια ζωή αφιερωμένη στο να λες τις σωστές είδους αλήθειες μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά στις ζωές κάποιων. Είμαστε ευγνώμονες που τον μοιραστήκαμε με τον κόσμο όλο αυτό τον καιρό.»

Διαβάστε ακόμα: Συμβαίνει ξανά! Νέο teaser για την επιστροφή του «Twin Peaks»

frost

Γεννημένος στην Μασαχουσέτη το 1925 ο Φροστ ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο και πίσω από τις κάμερες σε παραγωγές στην Νέα Υόρκη πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου ξεκίνησε την ηθοποιία. Έγινε γνωστός την δεκαετία του ’90 για τους ρόλους του στο «Twin Peaks» και στο «Seinfeld» ως ο πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του Τζoρτζ Κοστάνζα, αλλά και με ρόλους στις σειρές «Matlock», «Μurphy Brown» και «L.A. Law».

Περισσότερο «Twin Peaks»: