Buzz

Μην ανησυχείτε για τίποτα: Θα ζήσουμε να δούμε και τρίτο «Θεέ μου, τι σου Κάναμε»

στα 10

Η γαλλική κωμωδία που θριαμβευσε και στο ελληνικό box-office ετοιμάζεται να επιτεθεί για τρίτη φορά στις αισθήσεις και τη λογική μας.

Μην ανησυχείτε για τίποτα: Θα ζήσουμε να δούμε και τρίτο «Θεέ μου, τι σου Κάναμε»

Οπως έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη στο γαλλικό box-office, έτσι γνώρισε θριαμβευτική επιτυχία και στο ελληνικό. Το «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», η ιστορία του οικογενειάρχη Κλοντ και της συζύγου του, Μαρί Βερνέιγ, που δεν είναι ρατσιστές αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνουν γιατί οι κόρες τους δεν μπορούσαν να βρουν από έναν λευκό Καθολικό Γάλλο γαμπρό, παρά διάλεξαν έναν Ισραηλινό, έναν Αλγερινό μουσουλμάνο, έναν Κινέζο κι έναν Αφρικανό, βγήκε στα θερινά σινεμά της χώρας μας το 2014 και, εκείνο το καλοκαίρι, έφτασε τα 130.254 εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη: Τα γαλλικά σινεμά ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους στις 22 Ιουνίου

Μια πενταετία αργότερα, πέρυσι, το «Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε 2» πήγε εξίσου καλά, συγκεντρώνοντας 106.583 εισιτήρια - αυτή τη φορά, οι κόρες κι οι γαμπροί τόλμησαν ν' αμφισβητήσουν τον ανθρωπισμό, τις ίσες ευκαιρίες, την αποδοχή της διαφορετικότητας στην ίδια τη Γαλλία αλλά, τελικά, όλα καλά, κανείς δεν έφυγε από την ονειρεμένη αυτή χώρα.


Τώρα, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της γαλλικής παραγωγής, μαθαίνουμε ότι το τρίτο επεισόδιο των περιπετειών της οικογένειας του Κλοντ και της Μαρί πήρε το πράσινο φως. Η ταινία θα λέγεται «Θεέ μου, τι σου Κάναμε Ολοι;» («Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu»), σκηνοθέτης και σεναριογράφος παραμένουν οι Φιλίπ ντε Σοβερόν και Γκι Λοράν, αντίστοιχα και θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021. Καλή αναμονή γιατί, Θεέ μου, πώς χρειάζεται το σινεμά τα εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη: Ο δήμος του Παρισιού ανακοινώνει κονδύλι υποστήριξης πολιτισμού και ειδικά κινηματογράφων