Buzz

Ειδική προβολή του «Park» της Σοφίας Εξάρχου + Dj Set την Τρίτη 4 Απριλίου στο Μικρόκοσμο

στα 10

Οι προβολές του «Park» συνεχίζονται με εκπλήξεις αφού κάθε εβδομάδα μια τουλάχιστον προβολή γεμίζει από όσους θέλουν να συστηθούν με το σύμπαν της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της Σοφίας Εξάρχου.

Flix Team
Ειδική προβολή του «Park» της Σοφίας Εξάρχου + Dj Set την Τρίτη 4 Απριλίου στο Μικρόκοσμο

Την Τρίτη 4 Απριλίου στις 21.00 προβάλλεται το «Park» της Σοφίας Εξάρχου στον Μικρόκοσμο, σε μια αποκλειστική προβολή που θα συνοδευτεί από πάρτι με Dj Set από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Δημήτρη Κίτσο και Δήμητρα Βλαγκοπούλου, αλλά και μουσικές και το ιδιαίτερο μουσικό σύμπαν της που επιμελήθηκε ο The Boy σε μια από τις ωραιότερες κινηματογραφικές δουλειές του.

Διαβάστε και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή του «Park» στον Μικρόκοσμο την Τρίτη 4 Απριλίου εδώ

Park 607

Θυμηθείτε εδώ την υπόθεση του «Park»: Δέκα χρόνια μετά τους Αγώνες του 2004, μια παρέα αγοριών ζει ανάμεσα στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. Τα αγόρια περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στα ερείπια, στήνοντας παιχνίδια-βίαιες απομιμήσεις των ολυμπιακών αθλημάτων- και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκύλων για να βγάζουν χρήματα. Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο Δημήτρης (17) μαζί με την Aννα (22) - πρώην αθλήτρια- προσπαθούν να ξεφύγουν από το Χωριό με προορισμό τα τουριστικά ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Καθώς οι εξορμήσεις τους συνεχίζονται και τα δυο παδιά εισχωρούν όλο και πιο πολύ στις ζωές των τουριστών, η επιθυμία του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βίαιο τρόπο.

Και δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:


Οι πέντε πρώτοι που θα φτάσετε στο ταμείο του Μικρόκοσμου για να βγάλετε εισιτήριο για την προβολή και πείτε τη λέξη «Flix» θα κερδίσετε από μια τσάντα με το λογότυπο του «Park».

Park τσάντα

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Park Poster 607

Tags: Park