Buzz

Ο Δημήτρης Κίτσος του «Park» ετοιμάζεται για «έξω»

στα 10

Ο νεαρός έλληνας ηθοποιός κάνει το πρώτο του διεθνές βήμα.

Ο Δημήτρης Κίτσος του «Park» ετοιμάζεται για «έξω»

Η πρώτη του εμφάνιση στο σινεμά, στο «Park» της Σοφίας Εξάρχου τον έφερε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη κι όπως ήταν φυσικό η ερμηνεία του στην ταινία έκανε πολλά μάτια να τον προσέξουν.

Και κάπως έτσι λίγους μόνο μήνες μετά την παγκόσμια πρώτη της ταινίας στο Σαν Σεμπαστιάν, συναντάμε το όνομα του 28χρονου ηθοποιού σε μια ξενόγλωσση ταινία στο «Octavio Is Dead!» της Καναδέζας Σουκ-Γιν Λι, δίπλα σε ηθοποιούς όπως η Σάρα Γκέιντον, η Ροζάνα Αρκέτ κι ο Ραούλ Τρουχίλιο.

Δείτε ακόμη: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που δεν ξέχασα: To Flix στα γυρίσματα του «Park» της Σοφίας Εξάρχου

Δημήτρης Κίτσος 607

Το φιλμ που μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματά του στο Τορόντο. Η Σάρα Γκέιντον υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που προσπαθώντας να ξεφύγει από την υπερπροστατευτική μητέρα της, βυθίζεται στο μυστήριο του νεκρού πατέρα της που δεν γνώρισε ποτέ.

Καθώς τον ανακαλύπτει μέσα από το έργο του και από την γνωριμία της με έναν από τους σπουδαστές του (τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος) ανακαλύπτει παράλληλα έναν κόσμο γεμάτο παράδοξα, σκοτεινές περιοχές, μπερδεμένες σεξουαλικές ταυτότητες και δοκιμάζει την δύναμη της θέλησης, απέναντι στις δυνατότητες της φαντασίας.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λάνθιμος τώρα και στην τηλεόραση με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Ντανστ

Δημήτρης Κίτσος 607

Το «Octavio Is Dead!» είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Λι μετά το «Year of the Carnivore» που γύρισε το 2009, ενώ η ίδια είναι επίσης ραδιοφωνική παραγωγός στον Καναδά ενώ έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε αρκετές ταινίες ανάμεσα στις οποίες το «Shortbus» και το «Hedwick and the Angry Inch» του Τζον Κάμερον Μίτσελ.

Δείτε ακόμη: