Buzz

Ουσέιν Μπολτ: O πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο έχει δική του ταινία!

στα 10

Ακριβώς τη στιγμή που ο Ουσέιν Μπολτ ανακηρύσσεται δικαιωματικά σε ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ένα ντοκιμαντέρ σε δύο μέρη αφηγείται τη διαδρομή που τον έφερε μέχρι το βάθρο του «πιο γρήγορου ανθρώπου στον κόσμο».

Ουσέιν Μπολτ: O πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο έχει δική του ταινία!

Το ντοκιμαντέρ, μια παραγωγή Γαλλίας και Μ. Βρετανίας έχει τίτλο «Usain Bolt: The Movie» και χωρίζεται σε δύο μέρη, το «The Fastest Man Alive» και το «The Legend», με το πρώτο να αφηγείται την προετοιμασία του Μπολτ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και το δεύτερο όσα συνέβησαν από την άφιξη του στο Λονδίνο και μετά.

Ο σκηνοθέτης Γκαέλ Λεϊμπλάνκ ακολούθησε τον Μπολτ για έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του αθλητή από την Τζαμάικα να τον κινηματογραφήσει την ώρα της προπόνησής του αλλά και στις ιδιωτικές του στιγμές μαζί με την οικογένεια του και τους φίλους του. Ενώ βρίσκεται μαζί του και στο Λονδίνο κινηματογραφώντας λεπτό προς λεπτό τον θριάμβο του στα 100 μέτρα και όσα θεαματικά ακολούθησαν τον θρίαμβο του.

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στη Μ. Βρετανία (σε DVD, VOD και ψηφιακό download), ενώ το δεύτερο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το τέλος των Αγώνων.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του πρώτου μέρους του «Usain Bolt: The Movie»


Διαβάστε ακόμη: