Buzz

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τον τρόπο του «ParaNorman»

στα 10

Πως θα ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, αν οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν... ζόμπι; Εξαιρετικά αστείο υπόσχονται αυτά τα θεματικά tv spots, από το το-αγαπάμε-όλο-και-περισσότερο «ParaNorman».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τον τρόπο του «ParaNorman»

Στην stop motion animation ταινία των Κρις Μπάτλερ και Σαμ Φελ, ο Νόρμαν είναι ένα μικρό αγόρι που μιλά με νεκρούς και πνεύματα, εξού και το παρατσούκλι του «ParaNorman», μόνο που η ικανότητά του, θα τον μεταμορφώσει στην μόνη ελπίδα της μικρής ήσυχης πόλης του, όταν μια αρχαία κατάρα την γεμίσει ζόμπι και νεκραναστημένους επισκέπτες.

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του φετινού καλοκαιριού, οι animators της εταιρίας παραγωγής Laika έφτιαξαν δυο υπέροχα tv spots για την ταινία που στέλνουν στον στίβο και την πισίνα, αθλητές που ακόμη κι αν έχουν περάσει (κατά πολύ!) την ηλικία που θα περίμενε κανείς να αγωνίζονται, τα καταφέρνουν θαυμάσια, στον πλάγιο ίππο, ή τις καταδύσεις.

Τα δυο σποτ είναι τόσο απολαυστικά που ελπίζουμε να έχουν συνέχεια. Κι όχι απαραίτητα ανάλογης διάρκειας. Τι θα λέγατε ας πούμε για το «ParaΝorman 2: O Νόρμαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες»;



Tags: ParaNorman