Buzz

Οταν ο Κριστόφ Βαλτς συνάντησε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο..

στα 10

Το «Candy Store» του Στίβεν Γκέιγκαν συνεχίζει να προσθέτει καυτά ονόματα στο κάστινγκ του. Κι έχουμε ήδη γλυκαθεί...

Οταν ο Κριστόφ Βαλτς συνάντησε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο..

Εχουν ξανασυναντηθεί πρόσφατα. Στη βραδιά των φετινών βραβείων Οσκαρ, όπου ο αυστριακός δευτεραγωνιστής του «Django: ο Τιμωρός» κέρδισε το come-back του Ντε Νίρο στα σημεία και άφησε τον κινηματογραφικό μύθο χωρίς «Οδηγό Αισιοδοξίας».

Σήμερα ανακοινώνεται ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα έχει την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή του.

Τουλάχιστον όσο παραμένει εντός ρόλου στην νέα ταινία του Στίβεν Γκέιγκαν «Candy Store», όπου και θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Ο Γκέιγκαν μοιάζει να επιλέγει την αφρόκρεμα διαθέσιμων ηθοποιών: Τζέισον Κλαρκ («Zero Dark Thirty», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι») Κρις Χέμσγουορθ («Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός») Ομάρ Σι («Αθικτοι»).

Πάνω από όλα όμως ο σκηνοθέτης του «Syriana» και σεναριογράφος του «Traffic» μάλλον θέλει να μας ανατινάξει το μυαλό με μία σπονδυλωτή ιστορία τρομοκρατίας σ' έναν σύγχρονο προαστιακό κόσμο.

Η ιστορία του «Candy Store» θέλει έναν πρώην πράκτορα της CIA (Τζέισον Κλαρκ) να ανακαλύπτει ότι η διεθνής μαφιόζικη οργάνωση που πολεμούσε να ξεσκεπάσει σε όλη την καριέρα του έχει έρθει... στην αυλή του σπιτιού του. Στο Μπρούκλιν.

Ενώνει δυνάμεις με έναν ξεπεσμένο τοπικό αστυνομικό (Ντε Νίρο) για να ξεσκεπάσουν ένα δίκτυο πορνείας (που διευθύνει ο χαρακτήρας του Ομάρ Σι), έναν πρώτην κατάσκοπο του Ψυχρού Πολέμου (Βαλτς) που τώρα ζει ως μέσος κάτοικος αμερικανικών προαστίων κι ένα όμορφο κορίτσι με αποστολή να ανατινάξει μία πυρηνική βόμβα στο Μανχάταν...

Περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση κι άλλων ονομάτων, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες την πλοκής.

Περισσότερος Κριστόφ Βαλτς: