Buzz

Ο Κριστόφ Βαλτς οικοδεσπότης στο Saturday Night Live!

στα 10

O οσκαρικός πρωταγωνιστής του Κουέντιν Ταραντίνο και δαιμόνιος κωμικός θα περάσει την απόλυτη δοκιμασία: θα είναι ο guest παρουσιαστής του SNL στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Κριστόφ Βαλτς οικοδεσπότης στο Saturday Night Live!

Μία εβδομάδα πριν από την 85η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ο Κριστόφ Βαλτς θα γίνει μέλος μίας άλλης μακράς αμερικανικής παράδοσης: θα παρουσιάσει το Saturday Night Live, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου!

Είναι μία κίνηση απόλυτης αποδοχής της αμερικανικής βιομηχανίας (ο Βαλτς για το ρόλο του κυνηγού επικηρυγμένων στο «Django: Unchained» έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα) ή μία έξυπνη τελευταία κίνηση των δικών του ατζέντηδων, καθώς διεκδικεί και το Οσκαρ Β' Ανδρικού; Να θυμήσουμε ότι στις 19 Φεβρουαρίου, τρεις μέρες μετά το επεισόδιο, η Ακαδημία ψηφίζει.

Ο Βαλτς φάνηκε να έχει το προβάδισμα μετά την απροσδόκητη νίκη του στα Golden Globes, αλλά μετά τα SAG ο πιθανός οσκαρικός νικητής βρέθηκε να οδηγεί την κούρσα: ο Τόμι Λι Τζόουνς για το «Λίκνολν».

Ενα μικρό σπρώξιμο από την μικρή οθόνη, μία εξαιρετική κωμική εμφάνιση θα καταφέρει να επηρεάσει τόσο, ώστε να ξαναφέρει ανατροπή στην ψηφοφορία; Θα δούμε.

Εμάς λίγο μας ενδιαφέρουν οι στρατηγικές και τα politics. Περισσότερο χαιρόμαστε γιατί ο Βαλτς είναι βέβαιο ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά κι ανυπομονούμε για τα σκετς και τον (αυτο)σαρκασμό του.

Μουσικοί καλεσμένοι του επεισοδίου οι «Alabama Shakes», οι οποίοι κι εκείνοι είναι υποψήφιοι για Grammy φέτος!

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε περισσότερα για το «Django: Ο Τιμωρός».

Και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις εξελίξεις της οσκαρικής κούρσας στο ειδικό Oscars Stream του Flix!