Industry

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι - και δεν το αξίζουν - ηθοποιοί του Χόλιγουντ!

στα 10

To Forbes δημοσιοποίησε τη δεκάδα των χολιγουντιανών σταρ που συνεχίζουν να ακριβοπληρώνονται ενώ σαν αντάλλαγμα φέρνουν πίσω στα ταμεία από μερικά λίγα εκατομμύρια μέχρι και ψίχουλα. Ο Εντι Μέρφι, ωστόσο, έχει ακόμη ένα λόγο για να βρίσκεται (χωρίς λόγο) στη δημοσιότητα...

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι - και δεν το αξίζουν - ηθοποιοί του Χόλιγουντ!

Σαν αντίβαρο στην ετήσια λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, το Forbes εξέδωσε μια πιο σημειολογική λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που - με απλά λόγια - δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα προέκυψαν με τον υπολογισμό των τριών τελευταίων πρότζεκτ του κάθε ηθοποιού που έρχονται σε δυσαναλογία με την αμοιβή του για κάθε ταινία και την αξία του στο χρηματιστήριο της βιομηχανίας.

Ετσι ο πιο άδικα ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για φέτος είναι ο Εντι Μέρφι (που τον θυμήθηκαν;), ο οποίος με τα «Imagine That», «Meet Dave» και «Πως να Κλέψετε εναν Ουρανοξύστη» έπιασε πάτο στο box-office και η αναλογία της «χρηματιστηριακής» δύναμης του έληξε στο να φέρνει πίσω για κάθε δολάριο που πληρώνεται μόλις 2.30 δολάρια.

Στη λίστα θα βρείτε φυσικά και σταρς πιο επίκαιρους από τον Μέρφι, όπως τη Σάντρα Μπούλοκ η οποία μπορεί να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο και το «The Blind Side» που της χάρισε και το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου να ήταν ένα από τα πιο μεγάλα χιτ του 2009, κανείς όμως δεν ξεχνάει τόσο το «All About Steve» ούτε την αποτυχία του «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά».

Στο ίδιο μήκος κύματος με την Μπούλοκ και η Ρις Γουίδερσπουν που μπήκε στη δεκάδα καθώς και το «Ποιον από τους Δύο;» και το «Αυτό θα Πει Πόλεμος», οι δύο τελευταίες της ταινίες ήταν από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Αυτοί είναι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί που δεν το αξίζουν, σύμφωνα με το Forbes:

  • 1.Εντι Μέρφι (φέρνει πίσω 2.30 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται)
  • 2.Κάθριν Χάιγκλ (φέρνει πίσω 3.40 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / «One for the Money» σου λέει μετά...
  • 3.Ρις Γουίδερσπουν (φέρνει πίσω 3.90 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται)
  • 4.Σάντρα Μπούλοκ (φέρνει πίσω 5 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται)
  • 5.Τζακ Μπλακ (φέρνει πίσω 5.20 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Καλά που φταίει το «The Big Year»...
  • 6.Νίκολας Κέιτζ (φέρνει πίσω 6 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Από τότε που έγινε καλτ, ο Κέιτζ δεν έχει σταυρώσει επιτυχία...
  • 7.Ανταμ Σάντλερ (φέρνει πίσω 6.30 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Μα γιατί; Το «Jack & Jill» ήταν τόσο ωραίο...
  • 8.Ντένζελ Γουάσινγκτον (φέρνει πίσω 6.30 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Τι τα θελες τα αεροπλάνα;
  • 9.Μπεν Στίλερ (φέρνει πίσω 6.90 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Αφού έπαιξε μαζί με τον Εντι Μέρφι καλά να πάθει!
  • 10.Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (φέρνει πίσω 7 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται) / Ξέρουμε πώς το κατάφερε!

Δείτε εδώ ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στο Χόλιγουντ - κάποιες από αυτές το αξίζουν!