Buzz

Ο Χάρμονι Κορίν ρεμιξάρει το «Spring Breakers»

στα 10

Αφού γίνεται στη μουσική, γιατί να μην γίνει και στο σινεμά; Αυτό σκέφτηκε ο Χάρμονι Κορίν που είναι έτοιμος να διαλύσει στα κομμάτια του το «Spring Breakers» και να το ξανασυναρμολογήσει από την αρχή.

Ο Χάρμονι Κορίν ρεμιξάρει το «Spring Breakers»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους L.A. Times, ο Χάρμονι Κορίν αποκάλυψε ότι σκοπεύει να φτιάξει μια «κομμένη και ραμμένη» εκδοχή του «Spring Breakers»: «Είχα αυτήν την ιδέα. Οπως κάνουν μερικοί παραγωγοί που παίρνουν ένα τραγούδι, το διαλύουν και το ξαναφτιάχνουν από την αρχή, γιατί να μην το δοκιμάσουμε και σε μια ταινία; Να χρησιμοποιησούμε δηλαδή διαφορετικό υλικό, φτιάχνοντας την ίδια ταινία από την αρχή; Ας πούμε πως κάποια στιγμή θα υπάρξει μια διαφορετική εκδοχή της ταινίας, Ισως στο DVD ίσως για download στο ITunes. Το φάντασμα του Dj Screw (σ.σ. υπεύθυνος για την τεχνική του ρεμίξ στη χιπ χοπ μουσική και του κινήματος "chopped and screwed") επέστρεψε και μόνταρε την ταινία από την αρχή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα.»

Με το «Spring Breakers» να μην έχει διανομή στην Ελλάδα (οι Νύχτες Πρεμιέρες ελπίζουμε να έχουν φροντίσει ήδη...), είναι άκαιρο να μιλάμε για μια ακόμη εκδοχή του, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Χάρμονι Κορίν να διασκεδάζει με το παραπάνω μια από τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του (το φιλμ κόστισε μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια και έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως περισσότερα από 31 εκ. δολ.) και μια ταινία που δικαιολογεί το hype του fun της και με το παραπάνω.

2

Διαβάστε ακόμη: