Buzz

«Pretend it's like a video game»: τρέιλερ για το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν!

στα 10

Μετά από τις «καυτές» κριτικές από το Φεστιβάλ Βενετίας, τις «καυτές» φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και το «καυτό» πόστερ που διαφημίζει την έξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες το Μάρτιο του 2013, το «καυτό» τρέιλερ του «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν κυκλοφορεί ελεύθερο...

«Pretend it's like a video game»: τρέιλερ για το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν!

Παραμένει άγνωστο αν θα δούμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει κανέναν να περιμένει με αγωνία την ταινία που ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις «πριγκίπισσες» του Disney Channel (ανάμεσά τους και η Σελένα Γκομέζ - το κορίτσι ντε του Τζάστιν Μπίμπερ!), οι οποίες ξεσαλώνουν χωρίς προηγούμενο και επόμενο φορώντας λίγα και πολλές φορές καθόλου ρούχα.

Ναι, το «Spring Breakers» είναι σαν μια ποπ τσιχλόφουσκα που σκάει ηχηρά πάνω στο αμερικάνικο όνειρο και ταυτόχρονα ένα απολαυστικό οδοιπορικό στη σημερινή γενιά των εφήβων Αμερικάνων που χάνουν την αθωότητά τους πριν ακόμη μάθουν αν την είχαν και ποτέ. Και αν δεν είναι τίποτα απ' όλα αυτά είναι σίγουρα η καλύτερη ταινία του Χάρμονι Κορίν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για όσους τον μισούν ή τον αγαπούν με πάθος!

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι «καυτό», αρκετά πιο σκοτεινό από την ίδια την ταινία, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι θα δείτε όταν δείτε το «Spring Breakers».

Το Flix είδε το «Spring Breakers» στην πρώτη του παγκόσμια πρεμιέρα στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη του εδώ.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα «καυτά» για το «Spring Breakers» εδώ: