Buzz

Ο Χάρμονι Κορίν διαλέγει τις πρωταγωνίστριές του από τα ράφια της Disney!

στα 10

Μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τον Χάρμονι Κορίν από προκλητικό μέχρι απατεώνα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να τον κατατάξει στους «σκηνοθέτες για όλη την οικογένεια».

Ο Χάρμονι Κορίν διαλέγει τις πρωταγωνίστριές του από τα ράφια της Disney!
«Βάλε γρήγορα τη Βανέσα Χάτζενς να υπογράψει, μην κάνω καμιά τρέλα!»

Και φυσικά δεν είναι, αλλά για την επόμενη ταινία του, «Spring Breakers», ο Χάρμονι Κορίν, που, πιστέψτε το, είναι πια 38 χρόνων, ο άνθρωπος που έγραψε το «Kids» και σκηνοθέτησε το «Gummo», επιλέγει ως πρωταγωνίστριες τρεις πριγκίπισσες της Disney!

Ο λόγος για τη Σελένα Γκομέζ, του τηλεοπτικού παιδικού «The Wizards of Waverly Place», τη Βανέσα Χάτζενς του «High School Musical», που βέβαια έχει παίξει και στο «Sucker Punch» και το «Beastly» και την Εμα Ρόμπερτς του επίσης παιδικού «Unfabulous», που εμφανίστηκε και στο «Scream 4».

Η ιστορία του «Spring Breakers» παρακολουθεί μια τετραμελή παρέα φοιτητών που δοκιμάζουν να ληστέψουν ένα εστιατόριο, ώστε με τα χρήματα να μπορέσουν να πάνε διακοπές με το πανεπιστήμιο στη Φλόριντα!

Δίπλα στα κορίτσια, ο Τζέιμς Φράνκο θα υποδυθεί έναν έμπορο ναρκωτικών και όπλων που βοηθά καταδικασμένες γυναίκες να βγουν από τη φυλακή και μετά τις αναγκάζει να σκοτώνουν όσους τον απειλούν.

Το «Spring Break» θα ξεκινήσει γύρισμα την ερχόμενη άνοιξη στη Φλόριντα και προβλέπεται, αν μη τι άλλο, να μας οδηγήσει στα όρια της αντοχής.