Buzz

Να πως βγάζει ο Χάρμονι Κορίν το ψωμί του!

στα 10

Μπορεί να ζει και να εργάζεται εκτός συστήματος, αλλά ο Χάρμονι Κορίν ενδίδει ανά τακτά διαστήματα στις σειρήνες της διαφήμισης, όπως αποδεικνύει αυτό εδώ το σποτ για τον Ινδικό κολοσσό Mahindra.

Να πως βγάζει ο Χάρμονι Κορίν το ψωμί του!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρμονι Κορίν αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία διαφημιστικών σποτ για μεγάλες εταιρίες (Liberty Mutual, Budweiser, Proenza Schouler) και είμαστε οι τελευταίοι που θα τον κατηγορούσαμε, αφού οι ταινίες του δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «προσοδοφόρες».

Η ειδοποιός διαφορά είναι πως εδώ ο Κορίν ενώνει τις δυνάμεις του με τον διευθυντή φωτογραφίας Αντονι Ντοντ Μαντλ («127 Ωρες») για να ενισχύσει το προφίλ του Ινδικού κολοσσού Mahindra, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να αλλάξει την εικόνα του σε κάτι πιο νεανικό, ζωντανό και «ανεβαστικό». Εξ ου και ο τίτλος του σποτ «Rise», στο οποίο ο Κορίν αναδεικνύεται σε έναν τέλειο χειραγωγό των συναισθημάτων του θεατή που και να θέλει δεν μπορεί παρά να νιώσει μια ανάταση στοχευμένη στην καρδιά του καπιταλισμού.

Είμαστε σίγουροι πως ο Κορίν διασκεδάζει αφόρητα με όλο αυτό, ετοιμάζοντας δύο νέες ταινίες, μια με τον Τζέιμς Φράνκο και συμμορίες με ποδήλατα και μια με τον Βαλ Κίλμερ!

Αν αυτό είναι το τίμημα για κάθε νέο «Τrash Humpers» πάμε πάσο...