Buzz

Ο Ράσελ Κρόου κινδυνεύει και διασώζεται από την Αμερικανική ακτοφυλακή!

στα 10

Μία βόλτα με το θαλάσσιο καγιάκ του κατέληξε επικίνδυνη για τον Ράσελ Κρόου. Ή απλά ήθελε πάλι να μας αποδείξει ότι είναι ηθοποιός μεθόδου. Ο πρωταγωνιστή του «Noah» χάθηκε κωπηλατώντας και χρειάστηκε η επέμβαση της Αμερικανικής ακτοφυλακής ενώ είχε κλείσει 4μιση ώρες στο νερό.

Ο Ράσελ Κρόου κινδυνεύει και διασώζεται από την Αμερικανική ακτοφυλακή!

Στην πέμπτη εβδομάδα γυρισμάτων του «Noah» βρίσκεται ο Ντάρεν Αρονόφσκι και παραλίγο να χάσει τον ... Νώε του. Ο πρωταγωνιστής Ράσελ Κρόου (άραγε σε μία προσπάθεια να νιώσει όπως ο Νώε στην κιβωτό του;) βγήκε για βόλτα με το καγιάκ του στην θαλάσσια περιοχή του Λονγκ Αϊλαντ και χάθηκε!

Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων, ο Οσκαρικός ηθοποιός, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί και στο «Les Miserables» του Τομ Χούπερ, ανοίχτηκε στα βαθιά και απομακρύνθηκε αρκετά από το σημείο εκκίνησής του. Οταν έπεσε το σκοτάδι, έχασε τον προσανατολισμό του.

Ο Κρόου βρισκόταν στο κανό μαζί με έναν φίλο του, αλλά κανείς τους δεν ήξερε ακριβώς τι να κάνει. Αποφάσισαν να βγουν στην πλησιέστερη ακτή για να συνειδητοποιήσουν όμως ότι ούτε ξέρουν που βρίσκονται, και ότι ήταν σε μη κατοικημένη και άγνωστη περιοχή. Για καλή τους τύχη, ένα σκάφος της Αμερικανικής ακτοφυλακής έτυχε να περνάει για περιπολία.

Ο ηθοποιός κωπηλάτησε προς το μέρος τους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Επιστρέφοντας σώος και αβλαβής στο σπίτι του, πόζαρε για φωτογραφίες με το ενθουσιασμένο πλήρωμα και τους ευχαρίστησε μέσω twitter.

«Ευχαριστώ τον Σεθ και τα υπόλοιπα αγόρια της Αμερικανικής ακτοφυλακής που μου έδειξαν το δρόμο. 4 ώρες 30 λεπτά»

Το τελευταίο στοιχείο ήταν πόση ώρα έμεινε στο νερό.

Δείτε πάντως τη φωτογραφία «διάσωσης». Είναι κάπως αστείο που κοτζάμ Νώε, θαλασσοπνίχτηκε.

Διαβάστε περισσότερα για το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι: