Buzz

O Βέρνερ Χέρτζογκ στο ρόλο της ζωής του!

στα 10

Σε ένα θρίαμβο πιο πετυχημένου δεν γίνεται κάστινγκ, ο Βέρνερ Χέρτζογκ θα πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός στο «One Shot» ως αντίπαλος του Τομ Κρουζ. Είδατε πως μια ευφάνταστη επιλογή μπορεί να κάνει μια αδιάφορη ταινία, το πιο αναμενόμενο φιλμ του 2013;

O Βέρνερ Χέρτζογκ στο ρόλο της ζωής του!
Πέτα την κάμερα! Γίνε ηθοποιός!

Tα πρώτα νέα για το «One Shot», τον Ιούλιο του 2011, περιστρέφονταν γύρω από τον πρωταγωνιστή του, Τομ Κρουζ, τον σκηνοθέτη του (σεναριογράφο του «Συνήθεις Υποπτοι», Κρίστοφερ ΜακΚουάρι) και την αναζήτηση του γυναικείου ρόλου της ταινίας, τον οποίο κέρδισε τελικά η Ρόζαμουντ Πάικ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Οne Shot»

Η είδηση, όμως, που θέλει τον Βέρνερ Χέρτζογκ να δέχεται το ρόλο του κακού στην ταινία, απογειώνουν το πρότζεκτ σε μια ταινία που δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λι Τσάιλντ (ψευδώνυμο του Τζιμ Γκραντ), το «One Shot» περιλαμβάνει μεν έναν γιγαντιαιό ήρωα που θα υποδυθεί ο μικροσκοπικός Τομ Κρουζ, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας του κακκού που είναι ένας πρώην αιχμάλωτος πολέμου που ηγείται μιας σατανικής συνομωσίας.

Ακριβώς δηλαδή η μεγαλύτερη πρόκληση στην υποκριτική καριέρα του Βέρνερ Χέρτζογκ που οι σημαντικότεροι ρόλοι του μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν μικρές συμμετοχές στο «Julien Donkey Boy» και το «Mister Lonely» του Χάρμονι Κορίν και ένα ξεκαρδιτικό πέρασμα από τους τηλεοπτικούς «Simpsons».

Το «One Shot» είναι προγραμματισμένο για να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2013, αφού προηγούνται τα «Mission Impossible: Ghost Protocol» και «Rock of Ages» για τον πρωταγωνιστή του, Τομ Κρουζ.

Η τελευταία ταινία του Βέρνερ Χέρτζογκ είναι το «Gazing into the Abyss: A Tale of Death, a Tale of Life», ένα ντοκιμαντέρ για βαρυποινίτες που περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ