Buzz

«One Shot» για τον Τομ Κρουζ

στα 10

Υπέγραψε και για νέα ταινία ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μοιάζει να έχει ξαναπάρει την καριέρα του στα σοβαρά και να ολοκληρώνει το ένα project μετά το άλλο.

«One Shot» για τον Τομ Κρουζ

Αυτή τη φορά πρόκειται για το «One Shot», ταινία βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ-σέλερ του Τζιμ Γκραντ (το οποίο υπογράφει με το ψευδώνυμο Λι Τσάιλντ). Η ιστορία θέλει τον κεντρικό ήρωα, Τζακ Ρίτσερ, να καταδιώκει έναν ελεύθερο σκοπευτή, με την αληθινή περιπέτεια, όμως, να ξεκινά αφού τον συλλαμβάνει.

Σκηνοθέτης του «One Shot» θα είναι ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος του «Συνήθεις Υποπτοι», αλλά και της πρόσφατης σκηνοθετικής δουλειάς του Κρουζ, «Valkyrie», όπως επίσης και του «Mission: Impossible – Ghost Protocol» και, χμ, του «Τουρίστα».

Ο Τομ Κρουζ, εννοείται, κρατάει και την ιδιότητα του παραγωγού, όπως στις περισσότερες ταινίες όπου πρωταγωνιστεί. Εν τω μεταξύ, περιμένουμε να δούμε τον ηθοποιό ως σκληρό ροκά στο «Rock of Ages», ως Ιθαν Χαντ στο νέο «Mission: Impossible», αλλά και ως βετεράνο στρατιωτικό που ταξιδεύει σε μακρινό, αφιλόξενο πλανήτη, στο βασισμένο σε κόμικ «Oblivion», που σκηνοθετεί ο «Tron: Legacy» Τζόζεφ Κοζίνσκι.