Φεστιβάλ / Βραβεία

O «Αδικος Κόσμος» μας στέλνει καρτ-ποστάλ από την Τεργέστη!

στα 10

Λίγο πριν ο «Αδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου βγει στις ελληνικές αίθουσες, γυρίζει τα φεστιβάλ της Ευρώπης. Πρώτη στάση η Τεργέστη, απ' όπου και η φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Αντώνη Καφετζόπουλο αμέσως μετά την πρώτη προβολή της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ της πόλης.

O «Αδικος Κόσμος» μας στέλνει καρτ-ποστάλ από την Τεργέστη!
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην Τεργέστη!

Μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου που ο «Αδικος Κόσμος» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, η ταινία του Φίλιππου Τσίτου που βραβεύθηκε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν με τα βραβεία σκηνοθεσίας και ανδρικού ρόλου (για τον Αντώνη Καφετζόπουλο), ταξιδεύει στην Ευρώπη.

Πρώτη στάση το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τεργέστης, ακολουθεί το Διεθνές Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και μετά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ στο οποίο ο «Αδικος Κόσμος» θα κάνει το επίσημο άνοιγμα.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προβολή της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ της Τεργέστης, απ' όπου και η φωτογραφία που μας έστειλε η αποστολή του «Αδικου Κόσμου» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο να ποζάρει μπροστά από μια μεγεθυμένη φωτογραφία της ταινίας στην αίθουσα της προβολής της.

Διαβάστε περισσότερα για τον «Αδικο Κόσμο»