Buzz

Ντε Νίρο – Σταλόνε: μαζί στο ρινγκ!

στα 10

Τι κι αν έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια, απ’ όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο καθένας με τις χάρες του, ήταν οι βασιλιάδες του (κινηματογραφικού) ρινγκ; Οι δυο άντρες θα βάλουν τα γάντια τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι, σε μια ταινία που, ευτυχώς, θα είναι κωμωδία.

Ντε Νίρο – Σταλόνε: μαζί στο ρινγκ!

Το οργισμένο είδωλο γίνεται… σιτεμένο είδωλο στη νέα ταινία του Πίτερ Σίγκαλ, σκηνοθέτη κωμωδιών σαν το «Anger Management» και το «50 First Dates». Με παραγωγό τη Warner Bros, η ταινία θα λέγεται «Grudge Match», σα να λέμε βγάζω το άχτι μου στο ρινγκ! Η ταινία που ως τώρα ήταν χαριτωμένη φήμη, παίρνει σάρκα και οστά, ξεκινώντας γυρίσματα τον χειμώνα!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στα 69 του, θα υποδυθεί έναν συνταξιούχο μποξέρ, που θα δεχτεί να αγωνιστεί για μια τελευταία φορά εναντίον του παλιού του αντιπάλου, του Σιλβέστερ Σταλόνε, αμούστακου στα 66.

Η ταινία θα φέρει στον ίδιο χώρο την ανάμνηση του Τζέικ ΛαΜότα, του ήρωα που ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 1980 στο «Οργισμένο Είδωλο» του Μάρτιν Σκορσέζε, κερδίζοντας και το Οσκαρ για την ερμηνεία του και τον Ρόκι Μπαλμπόα, τα γάντια του οποίου φόρεσε για πρώτη φορά ο Σιλβέστερ Σταλόνε το 1976, στο «Rocky», που τιμήθηκε με τρία Οσκαρ κι αναδείχθηκε σε μια από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών.

Ειλικρινά, θα μας χτυπήσετε αν πούμε ότι βρίσκουμε την προοπτική αυτής της κωμωδίας εξαιρετικά διασκεδαστική;

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες του ρινγκ

O «Ρόκι» και το «Οργισμένο Είδωλο» στο... ρινγκ!Διαλέξτε τον δικό σας vintage μπρατσόνε!«Ρόκυ»... το μιούζικαλ! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάνει ριζοσπαστικά σχέδια για το μέλλον.