Buzz

Διαλέξτε τον δικό σας vintage μπρατσόνε!

στα 10

Στον απόηχο του «Expendables 2», ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ διεκδικούν, ο καθένας χωριστά, την προσοχή σας.

Διαλέξτε τον δικό σας vintage μπρατσόνε!

Το «Expendables 2» έφτασε, μετά τις πρώτες μέρες προβολής του στην Αμερική, στο νούμερο 1 του εκεί box office (λίγο αργότερα θα έχουμε και τα ελληνικά του νούμερα). Κι όσο η συνεχής έκρηξη τεστοστερόνης θριαμβεύει εισπρακτικά – σε βαθμό του να γεννήσει και τη… γυναικεία της εκδοχή – οι δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, παλιές καραβάνες στον κόσμο του «λίγο μιλάω, πολύ βαράω», ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μοιάζει να ξαναζούν τις ένδοξες μέρες των ‘80ς, παρουσιάζοντας ο καθένας από μια νέα ταινία, που σατιρίζει ελαφρώς την… ηλικία τους, αλλά δεν υποτιμά τον όγκο, το εκτόπισμα και την πείρα τους! Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ και διαλέξτε σε ποιον από τους δύο ιστορικούς Θεούς της δράσης θα μείνετε πιστοί.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε «διαγωνίζεται» με το «Bullet to the Head», βασισμένο στο ομότιτλο graphic novel των Ματς και Κόλιν Γουίλσον. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Νέα Ορλεάνη και παρακολουθεί έναν πληρωμένο δολοφόνο που συνασπίζεται μ’ ένα νεοϋορκέζο αστυνομικό, εναντίον της συμμορίας που δολοφόνησε τον συνεργάτη του καθενός. Σκηνοθετεί ο Γουόλτερ Χιλ και συμπρωταγωνιστούν ο Αντιγουεϊλ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζι, αλλά και ο Κρίστιαν Σλέιτερ και ο Τζέισον Μομόα. Η ταινία προορίζεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες την 1η Φεβρουαρίου.


Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, από την άλλη, πρωταγωνιστεί στο «The Last Stand», την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Νοτιο-Κορεάτη Κιμ Τζι-Γουν, στο ρόλο του Σερίφη Ρέι Οουενς που ξέρει πώς να πολεμά το έγκλημα! Ο Οουενς έχει εγκαταλείψει την Αστυνομία του Λος Αντζελες, μετά από μια αποτυχημένη επιχείρηση που άφησε τον ίδιο στιγματισμένο και τον συνεργάτη του ανάπηρο κι έχει αποτραβηχτεί στην ήσυχη, συνοριακή πόλη Σάμερτον Τζάνκσον. Τώρα, ο πιο επικίνδυνος, κακόφημος, καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο κατευθύνεται με ολοταχώς προς τα σύνορα, φέρνοντας τον Οουεν μπροστά σ’ ένα δίλημμα: είναι ικανός και θέλει ακόμα να υπερασπιστεί τον νόμο; Δίπλα στον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστούν οι Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Φόρεστ Γουίτακερ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Τζόνι Νόξβιλ, Λουίς Γκουσμάν, Χάρι Ντιν Στάντον, Πίτερ Στορμάρε, Τζέιμι Αλεξάντερ, Τζον Πάτρικ Αμεντόρι και Εντουάρντο Νοριέγκα. Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες μόλις πριν το «Bullet to the Head» του φίλου του, Sly.


Γράψτε μας, σας παρακαλούμε, ποιον από τους δύο υπερήρωες της κινηματογραφικής ιστορίας προτιμάτε;