Buzz

Πιο cult πεθαίνεις: σκηνή, διάλογοι, μαγκιά «The Expendables 2»

στα 10

Δείτε μία σκηνή από το sequel των «Αναλώσιμων» με Σιλβέστερ Σταλόνε & Τζέισον Στέιθαμ - με δράση, τεστοστερόνη, ατάκα, βαρβατίλα και trash τρέλα!

Πιο cult πεθαίνεις: σκηνή, διάλογοι, μαγκιά «The Expendables 2»

«Παρήγγειλες room service?» / «Δεν νομίζω». Βλέμμα, φλέγμα, πυροβολισμοί - full pack action! Ατάκα, μαγκιά και καυτές σφαίρες. Μία μικρή σκηνή από το sequel των «Αναλώσιμων» (The Expendables 2) μας μεταφέρει ατόφια την υπόσχεση της δεύτερης ταινίας για καθαρόαιμη τεστοστερόνη και ... όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους, χωρίς αναστολές. Το τέλος της σκηνής σας το κρατάμε έκπληξη, αλλά αν αυτό δεν την κάνει αυτόματα cult, δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε!

Οι «Αναλώσιμοι 2», η συνέχεια της περιπέτειας που απέδειξε ένα χρόνο πριν ότι δεν σκοτώνουν τους action heroes των 80ς όταν γεράσουν, θέλει τώρα την επανασύνδεση της ομάδας και την αποστολή τους σε μία ακόμα ζούγκλα, με οπλοπολυβόλα, ρούχα παραλλαγής και ξεροψημένα γυαλισμένους μύες.

Κι αν μπουν στο ζύγι και λίγα αρθριτικά - δεν μασάνε οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπρους Γουίλις, Τζέισον Στέιθαμ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και φυσικά ο Τσακ Νόρις!

Δείτε το film clip και χαμογελάστε! Οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου θα διαταραχτούν. Ισως από τα γέλια μας!

Το teaser της ταινίας εδώ!