Buzz

O «Ρόκι» και το «Οργισμένο Είδωλο» στο... ρινγκ!

στα 10

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συζητούν την περίπτωση να συμπρωταγωνιστήσουν σε μία κωμωδία που τους θέλει απόστρατους μποξέρ που επιστρέφουν στο ρινγκ για μία τελική αναμέτρηση. Τίτλος της «Grudge Match».

O «Ρόκι» και το «Οργισμένο Είδωλο» στο... ρινγκ!

Γελάσαμε με το κλείσιμο ματιού: Ρόκι και Τζέικ Λα Μότα στο ρινγκ; 35 χρόνια παράλληλου βίου σε ξεχωριστές genre μυθολογίες, τα δύο σύμβολα επιτέλους θα αναμετρηθούν; Εξυπνο. Στην θεωρία. Από την άλλη, δεν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να το δούμε: οι απόπειρες διακωμώδησης και αυτοσαρκασμού του Χόλιγουντ σπάνια καταλήγουν σε ευχάριστες εκπλήξεις. Ειδικά, όταν παραμονεύει και η είδηση-απειλή ότι Αργεντινός άγνωστος σκηνοθέτης ετοιμάζει το «Raging Bull 2», σίκουελ του «Οργισμένου Ειδώλου»!

.

Στην προκειμένη περίπτωση, η επιλογή της Warner Bros. να φέρει τον Πίτερ Σιγκάλ στην καρέκλα του σκηνοθέτη δημιουργεί μεγαλύτερη ακόμα ανασφάλεια. Δύο λέξεις: «Anger Management».

Η υπόθεση της ταινίας πάντως θέλει δύο παλαίμαχους πυγμάχους και αιώνιους αντιπάλους να επιστρέφουν στο ρινγκ για ένα τελευταίο «grudge match» (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ρεβάνς»). Και για το πρωταγωνιστικό σκέφτηκαν τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε.

Η Warner Bros. δεν έχει δώσει ακόμα το επίσημο πράσινο φως, αλλά με τον τρόπο που η παραγωγή κάνει κινήσεις προετοιμασίας για να βγει η ταινία στα τέλη του 2013, υποπτευόμαστε ότι τα συμβόλαια είναι απλή γραφειοκρατία. Εκτός από τον Σιγκάλ και τους δύο πρωταγωνιστές, έχει προταθεί και σεναριογράφος: ο Νταγκ Ελιν, δημιουργός του τηλεοπτικού «Entourage». Παραγωγός αναλαμβάνει ο Μαρκ Στίβεν Τζόνσον (σκηνοθέτης του «Daredevil»)

Πάντως οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών (οι οποίοι έχουν ξαναπαίξει μαζί σε κάτι εντελώς διαφορετικό - το αριστουργηματικό «Copland» του Τζέιμς Μάνγκολντ) αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση, αν και το στρατόπεδο του Σταλόνε άφησε να εννοηθεί ότι ισχύει.

Περιμένουμε να δούμε πώς θα στριμώξουν τα γυρίσματα στο ήδη πολυάσχολο πρόγραμμά τους: ο Ντε Νίρο έχει 3 ταινίες να τρέχουν μέχρι το τέλος του 2012 και 4 ακόμα από την αρχή του 2013. Ο Σταλόνε ασχολείται με το σίκουελ των «Expendables» («The Expendables II») και συζητά δύο ακόμα ταινία για το 2013.

Σε αναμονή λοιπόν...