Buzz

Ο Πίτερ Τζάκσον παρουσιάζει: πόλεις με ρόδες στο «Mortal Engines»

στα 10

To teaser της κινηματογραφικής μεταφοράς του πρώτου βιβλίου της σειράς του Φίλιπ Ριβ, είναι... μεγάλο!

Ο Πίτερ Τζάκσον παρουσιάζει: πόλεις με ρόδες στο «Mortal Engines»

Στο σύμπαν του «Mortal Engines» βρισκόμαστε χιλιάδες χρόνια αφ΄ότου η ανθρωπότητα έχει μηδενίσει και ξεκινήσει από την αρχή, σε έναν κόσμο όπου οι πόλεις δεν είναι κάτι στατικό στον χάρτη, μα τεράστιες μηχανές που κινούνται σε ρόδες.

mortal engines 607

Οι μεγαλουπόλεις σαρώνουν τον πλανήτη κυνηγώντας μικρότερες πόλεις και χωριά –κι αυτά κινούμενα- σε μια stemapunk οργιαστική φαντασία που αν μη τι άλλο δείχνει θεαματική στην μεταφορά της στην οθόνη.

Δείτε ακόμη: «Το νιώθεις αυτό;»: Νέο, φανταστικό τρέιλερ για το «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

mortal engines 607

Ο Πίτερ Τζάκσον εδώ έχει τον ρόλο του παραγωγού έχοντας αναθέσει την σκηνοθεσία στον πρωτοεμφανιζόμενο Κρίστιαν Ρίβερς, ο οποίος έχει θητεύσει για χρόνια διπλά του τόσο σαν storyboard artist όσο και σαν σκηνοθέτης των σκηνών δράσης στις ταινίες της σειράς του «Hobbit».

mortal engines 607

To «Mortal Engines» φιλοδοξεί να ξεκινήσει την δική του κινηματογραφική saga αφού η σειρά του Φίλιπ Ριβ αποτελείται από τέσσερα βιβλία και η προώθησή του ξεκίνησε θεαματικά με το πρώτο τρέιλερ να παίζεται πριν από το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi». Σημέιωστε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες περίπου σε έναν χρόνο από τώρα, τον Δεκέμβριο του 2018.

https://youtu.be/


Δείτε ακόμη: