Buzz

Και όμως, τρομερά διασκεδαστικό! Ηρθε το νέο τρέιλερ «Mission: Impossible - Rogue Nation»

στα 10

Δεν είναι μόνο τα εκτυφλωτικά πουκάμισα, ούτε οι καταδιώξεις με αεροπλάνα, αυτοκίνητα, μηχανές, ούτε η υποβρύχια ασφυξία. Είναι οι συνεχείς, απολαυστικές ατάκες που κάνουν το νέο τρέιλερ του «ΜΙ5» να μοιάζει τρομερά fun!

Και όμως, τρομερά διασκεδαστικό! Ηρθε το νέο τρέιλερ «Mission: Impossible - Rogue Nation»

Βγαίνει στην Αμερική στα τέλη Ιουλίου, έτοιμο να μαζέψει όλο το καλοκαιρινό box office - στην Ελλάδα Το καινούριο τρέιλερ του «Mission: Impossible - Rogue Nation» είναι εδώ και δεν ξέρουμε αν όλες οι κωμικές ατάκες έχουν συγκεντρωθεί στα δυόμιση λεπτά του, πάντως ο Τομ Κρουζ είναι σαν ανέπαφος από το χρόνο, ο Σάιμον Πεγκ αναμενόμενα διασκεδαστικός, ο Τζέρεμι Ρένερ πάντα hot και η ταινία μοιάζει να βρίσκεται σε αυτοσαρκαστική διάθεση - γελάσαμε και μας έπιασε μια σχετική ανυπομονησία. Η πλοκή θέλει τον ακούραστο Ιθαν Χαντ να ακολουθεί τους Μπέντζι (Σάιμον Πεγκ) και Μπραντ (Τζέρεμι Ρένερ) σε μία αποστολή με στόσο την εξολόθρευση του Συνδικάτου - μίας ομάδα πρακτόρων, όμοια εκπαιδευμένη με τους ίδιους, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι δρα προς όφελος των εχθρών. Το καστ συμπληρώνουν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, ο Βινγκ Ρέιμς και Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε ακόμη:


Δείτε ακόμη δύο σκηνές καταδίωξης από το «Mission Impossible:Rogue Nation» που αποδεικνύουν πως τα γκάζια είναι ανεβασμένα: