Buzz

Τι κάνει κανείς για το promotion της ταινίας του: ο Τομ Κρουζ παίζει ρώσικη ρουλέτα με αβγά!

στα 10

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, ο Τομ Κρουζ δέχεται την πρόκληση ενός παιχνιδιού ρωσικής ρουλέτας με αβγά. Κι όλα αυτά για το promotion του «Oblivion». Δείτε το βίντεο...

Τι κάνει κανείς για το promotion της ταινίας του: ο Τομ Κρουζ παίζει ρώσικη ρουλέτα με αβγά!

Καλεσμένος της εκπομπής του Τζίμι Φάλον «The Late Night» για να παρουσιάσει το «Oblivion» που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 19 Απριλίου, ο συνήθως ατσαλάκωτος Τομ Κρουζ δέχτηκε να παίξει μία παρτίδα ρωσικής ρουλέτας με... αβγά. Οι κανόνες και το σκεπτικό του παιχνιδιού εξηγούνται στο βίντεο, ας μην σας τους πούμε εμείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρουζ παίζει τέτοια παιχνίδια με τον Φάλον. Τρία χρόνια πριν, υπήρξε μία ανάλογη αναμέτρηση με μία τράπουλα, ποτήρια γεμάτα νερό και ανελέητο μπουγέλωμα κάθε φορά που κάποιος τραβούσε μικρότερο χαρτί από τον άλλον.

Θα το παραδεχτούμε: ο Τομ Κρουζ μας μπερδεύει. Από την μία η όλη σκοτεινή, Σαϊεντολογική, σχεδόν ρομποτική, control freak πλευρά του. Από την άλλη, διάφορα αφινίδια παραδείγματα γενναιόδωρου αυτοσαρκαστικού χιούμορ - όπως ο ρόλος του στο «Tropic Thunder».

Ποιος είναι ο πραγματικός άνθρωπος; Ή είναι όλα τόσο τέλεια προγραμματισμένα στην καριέρα του, που και τα αυθόρμητα είναι υπολογισμένα στην τελευταία τους λεπτομέρεια; Ναι, είναι θεωρία συνωμοσιολογίας, αλλά κάθε φορά που κάνει κάτι, νιώθουμε ότι υπάρχει μία στρατιά συμβούλων που τον έχουν καθοδηγήσει πώς θα το κάνει, πότε, γιατί και με ποιο σκοπό.

Ακόμα κι αν αυτό είναι να συμπεριφερθεί σαν κλόουν στην late night television τρώγοντας αβγά στο κεφάλι.