Buzz

Κόλιν Φάρελ, Τζέσικα Τσαστέιν σε παιχνίδια σεξουαλικής εξουσίας: τρέιλερ για το «Miss Julie» της Λιβ Ούλμαν

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του «Miss Julie», της νέας ταινίας της Λιβ Ούλμαν, ήρθε να μάς αναστατώσει με το σκοτεινό ερωτισμό του, καθώς ο Κόλιν Φάρελ υποτάσσεται και γλείφει το μποτάκι της Τζέσικα Τσαστέιν.

Κόλιν Φάρελ, Τζέσικα Τσαστέιν σε παιχνίδια σεξουαλικής εξουσίας: τρέιλερ για το «Miss Julie» της Λιβ Ούλμαν

Update 25.08: Η Τζέσικα Τσαστέιν είναι σκέτη... κόλαση στα δύο νέα clips του «Miss Julie» που μόλις κυκλοφόρησαν. Δείτε τα στο τέλος του κειμένου.

Εχουν περάσει 13 χρόνια απ’ όταν η Λιβ Ούλμαν πέρασε πίσω από την κάμερα, αλλά η «Απιστη» είναι μια ταινία που δεν ξεχνάς εύκολα. Το ίδιο ελπίζουμε και για το νέο της σκηνοθετικό πόνημα, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 39ο Φεστιβάλ του Τορόντο, 4 με 14 Σεπτεμβρίου. Το «Miss Julie» σκηνοθετεί η Ούλμαν, σε μια νέα διασκευή του θεατρικού έργου του Στρίντμπεργκ, «Δεσποινίς Τζούλια», μια σκοτεινή βύθιση στον πόλεμο των δύο φύλων. Η δράση εκτυλίσσεται στην έπαυλη ενός Βρετανού (στην ταινία, Σουηδού στο θεατρικό έργο), αριστοκράτη το 1874, όπου η ηρωίδα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη γεμάτη κοινωνικούς περιορισμούς ύπαρξή της, νιώθει να έλκεται από έναν υπηρέτη του σπιτιού, τον βαλέ του πατέρα της. Εκείνη ανήκει στην υψηλή τάξη αλλά λαχταρά να νιώσει την ταπείνωση. Εκείνος είναι καλλιεργημένος παρότι δεν κρύβει την ταπεινή του καταγωγή και θέση. Οι δυο τους έλκονται και μισιούνται ταυτόχρονα. Το δράμα τους εκτυλίσσεται μέσα σ’ ένα βράδυ και τα σχέδια καταστρώνονται χωρίς να γνωρίζουν τι θα φέρει η αυγή.

Τους κεντρικούς ρόλους στην ταινία κρατούν η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Κόλιν Φάρελ. Η Τσαστέιν μπορεί να έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις οθόνες μας φέτος, αλλά η επόμενη χρονιά θα τη βρει και πάλι δυνατή, με το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, το ελαφρώς απογοητευτικό «The Disappearance of Eleanor Rigby, Them», το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, το «The Secret Scripture» ως νεαρή εκδοχή της Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, το «A Most Violent Year», τη νέα ταινία του Τζέι Σι Τσάντορ, αλλά και ενσάρκωση της Μέριλιν Μονρό στο «Blonde» του Αντριου Ντόμινικ. Οσο για τον Κόλιν Φάρελ, ανυπομονούμε όσο τίποτα να τον δούμε στο «Lobster», την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Miss Julie», υποταχθείτε στην ένταση του ασύμβατου ζευγαριού και στο μεγαλείο για το οποίο μας προετοιμάζει ξανά η Λιβ Ούλμαν. Διαβάστε περισσότερα για το «Miss Julie» εδώ.


Δείτε εδώ επίσης το διεθνές τρέιλερ της ταινίας με ακόμη περισσότερο πάθος:

Update 25.08: Η Τζέσικα Τσαστέιν είναι σκέτη... κόλαση στα δύο νέα clips του «Miss Julie» που μόλις κυκλοφόρησαν. Δείτε τα παρακάτω.