Buzz

Το βίαιο πρόσωπο της Τζέσικα Τσαστέιν

στα 10

Μια πρώτη φωτογραφία δίνει αίσθηση και ατμόσφαιρα σε μια από τις ταινίες της επόμενης σεζόν που περιμένουμε περισσότερο να δούμε: το «A Most Violent Year» του Τζέι Σι Τσάντορ.

Το βίαιο πρόσωπο της Τζέσικα Τσαστέιν

Ο Τζέι Σι Τσάντορ είναι ο σκηνοθέτης που περισσότερο απ’ όλους τους νέους δημιουργούς μας ιντριγκάρει με τις επιλογές του: από το «Margin Call», το κλειστοφοβικό δράμα τεσσάρων τοίχων για τις οικονομικές δολοπλοκίες το 2011, ξανοίχτηκε στη θάλασσα το 2013 με το «Ολα Χάθηκαν», χαρίζοντας στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους της καριέρας του και σε μας μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Τώρα ο Τζέι Σι Τσάντορ αλλάζει ξανά, φυσικά, milieu, για το επόμενο φιλμ του, που λέγεται «A Most Violent Year», έχει ως πρωταγωνιστές την Τζέσικα Τσαστέιν, τον Οσκαρ Αϊζακ (του «Inside Llewyn Davis»), τον οποίο σύντομα θα δείτε στο «The Two Faces of January», τον Αλμπερτ Μπρουκς, τον Αλφρεντ Μολίνα και τον Ντέιβιντ Ογιέλοου.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «A Most Violent Year» εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη το χειμώνα του 1981, στατιστικά μια από τις πιο βίαιες χρονιές στην ιστορία της πόλης. Το φιλμ παρακολουθεί τις ζωές ενός μετανάστη (Οσκαρ Αϊζακ) και της οικογένειάς του, καθώς προσπαθούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να εκμεταλλευτούν οικονομικές ευκαιρίες, όσο η ανεξέλεγκτη βία, η παρακμή και η διαφθορά της εποχής τους εγκλωβίζουν κι απειλούν να καταστρέψουν όλα όσα έχουν καταφέρει. Δείτε παρακάτω την Τζέσικα Τσαστέιν με ‘80s look στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία που κυκλοφόρησε.

violent

Νεότερα, 12 Μαΐου 2014:

Δείτε δύο ακόμη φωτογραφίες από την ταινία

violent

violent

Διαβάστε ακόμα:

violent