Buzz

Ο Μάικλ Σάνον ομολογεί ότι κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»!

στα 10

Χωρίς να μπορούμε ακριβώς να τον κατηγορήσουμε, ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο διπλωματικός στις δηλώσεις του.

Ο Μάικλ Σάνον ομολογεί ότι κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»!
Ο Μάικλ Σάνον στο «Man of Steel»

Είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Και με δέκα νέες ταινίες μονάχα μέσα στο 2016, από τα «Νυκτόβια Πλάσματα» του Τομ Φορντ μέχρι το υπέροχο «Loving» και την τελευταία ταινία του Βέρνερ Χέρτσογκ, είναι και ένας από τους πιο παραγωγικούς και εργασιομανείς.

Για το δικό του καλό, όμως, ίσως θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο διπλωματικός και προσεκτικός στις δηλώσεις του.

Επειτα από τις απόλυτα ειλικρινείς δηλώσεις του σχετικά με τις δυσάρεστες εμπειρίες του δίπλα στον Γούντι Αλεν και στον Αλεξάντερ Πέιν, ο Μάικλ Σάνον ξαναχτυπά αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο κινηματογραφικό κόμικ franchise της DC Comics.

Διαβάστε ακόμη: Ούτε ΔΕΗ, ούτε Protergia: Τον ηλεκτρισμό τον φέρνουν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κι ο Μάικλ Σάνον

Michael Shannon 607 «Man of Steel»

Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του, εύκολα διαπιστώσει κανείς ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός προτιμά τις ανεξάρτητες ταινίες, ή έστω τις ελαφρώς πιο καλλιτεχνικές επιλογές, από τα χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Fandango, ωστόσο, ο Μάικλ Σάνον δικαιολόγησε τη συμμετοχή του στο «Man of Steel» του Ζακ Σνάιντερ: «Οταν έκανα το “Man of Steel” σκέφτηκα ότι η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα, σκέφτηκα ότι ήταν επίκαιρη. Ηταν για έναν πολιτισμό που καταστρέφει τον πλανήτη όπου ζουν και αναζητούν κάποιον άλλο. Σας θυμίζει τίποτα; Γι’ αυτό το έκανα. Δεν το έκανα επειδή ένιωθα ότι είχα ανάγκη από ένα μεγάλο franchise βασισμένο σε κόμικ – ειλικρινά πίστευα ότι ήταν μια πανέμορφη ιστορία».

Ως εδώ όλα καλά. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο Σάνον αρχίζει να μιλά για το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», όπου κάνει ένα μικρό πέρασμα στο ρόλο του νεκρού αυτή τη φορά στρατηγού Ζοντ. Ακολουθεί η απολαυστική συνομιλία με τον δημοσιογράφο του Fandango:

Michael Shannon 607 Ο Μάικλ Σάνον ως... πτώμα στο «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»

Μ. Σ.: Θα με βάλεις σε φασαρίες φίλε μου! Οι άνθρωποι με ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό. ΟΚ, θα σου πω την ειλικρινή αλήθεια. Ο Ζακ θα με σκοτώσει γι’ αυτό – θα με σκοτώσει. Το είδα μια φορά και με πήρε ο ύπνος.

F.: Σε πήρε ο ύπνος;

Μ.Σ.: Το ξέρω, το ξέρω... Ημουν σε μια διεθνή πτήση και ήμουν κουρασμένος.

F.: Τότε θα κατηγορήσουμε τη διεθνή πτήση γι’ αυτό. Ωστόσο δεν μπορείς να βλέπεις μια ταινία όπως το «Batman v Superman» στο αεροπλάνο, σε αυτή τη μικροσκοπική οθόνη.

Μ.Σ.: Οχι, έχεις δίκιο. Δεν θα έπρεπε να το βλέπω στο αεροπλάνο. Αλλά δεν πηγαίνω ποτέ πια σινεμά! Δεν έχω χρόνο να δω τίποτα. Συνήθιζα να πηγαίνω σινεμά όλη την ώρα όταν ήμουν 20 ετών και δεν δούλευα δέκα μέρες την εβδομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Μάικλ Σάνον για υποκρισία! Και όσο κι αν ο δημοσιογράφος προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει ενοχές, μεταξύ μας, δεν έχασε και σπουδαία πράγματα...

Διαβάστε ακόμη