Buzz

Ο Μάικλ Σάνον τα λέει έξω από τα δόντια: «Αντιπάθησα τον Αλεξάντερ Πέιν. Και τον Γούντι Αλεν»

στα 10

Ο Μάικλ Σάνον δεν είναι ο τυπικός σταρ. Και δεν είναι πρώτη φορά που στις συνεντεύξεις του λέει αλήθειες. Διαβάστε τι είπε για τις φορές που συνάντησε τους Αλεξάντερ Πέιν και Γούντι Αλεν.

Ο Μάικλ Σάνον τα λέει έξω από τα δόντια: «Αντιπάθησα τον Αλεξάντερ Πέιν. Και τον Γούντι Αλεν»

Ο Μάικλ Σάνον βρέθηκε στο Τορόντο για να παρουσιάσει και να δώσει συνεντεύξεις για το «Nocturnal Animals» του Τομ Φορντ, αλλά, ως συνήθως αποκάλυψε πολλά περισσότερα.

Οπως και λίγους μήνες πριν, όπου ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τους συναδέλφους του που δεν προστατεύουν το επάγγελμα, και τώρα ο Σάνον απέδειξε ότι λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει - χωρίς «χολιγουντιανά» προσχήματα.

Ετσι λοιπόν, αποκάλυψε πως, όχι, δεν συμπαθεί όλους τους μεγάλους κινηματογραφιστές που έχει συναντήσει στην επαγγελματική του πόρεία.

Δείτε κι αυτό: O Μάικλ Σάνον κι ο... Μάικλ Σάνον πρωταγωνιστούν στο νέο video clip των Deerhoof

michael shannon nocturnal animals 607

«Η τελευταία φορά που πέρασα από ακρόαση ήταν για τον Αλεξάντερ Πέιν. Και το έκανα ακριβώς γιατί ήταν ο Αλεξάντερ Πέιν. Δεν τον συμπάθησα καθόλου. Επρεπε να είχα κερδίσει το ρόλο, αλλά δεν μου τον έδωσε. Και η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη...»

Ποιος όμως ήταν ο χειρότερος από όλους;

«Ο Γούντι Αλεν. Πέρασα από ακρόαση στην Νέα Υόρκη για ένα θεατρικό του που είχε γράψει. Δεν γυρίζει καν να σε κοιτάξει...»

Διαβάστε περισσότερα: