Buzz

Βίαιο και θλιμμένο: το «Nocturnal Animals» έχει trailer!

στα 10

Η νέα ταινία του Τομ Φορντ που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στη Βενετία, έχει trailer. Πατήστε το play.

Βίαιο και θλιμμένο: το «Nocturnal Animals» έχει trailer!

Αυτή την εβδομάδα το «Nocturnal Animals» προβάλλεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, έχοντας ήδη ανατινάξει το μυαλό όσων το είδαν στη Βενετία και κερδίζοντας το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής. Διασκευάζοντας ελεύθερα το μυθιστόρημα «Tony and Susan» του Οστιν Ράιτ ο Φορντ, έξι χρόνια μετά το «A Single Man», τολμά, μένοντας πάντα πιστός στην πολύπλοκη, γεμάτη κομψό στιλ και θεατρικότητα αισθητική του, να συνδέσει σ' ένα δίωρο δύο ταινίες κι ένα βιβλίο σε μια οθόνη - και τα καταφέρνει εντυπωσιακά.

Διαβάστε επίσης: Τομ Φορντ: Η Σούζαν του «Nocturnal Animals» είμαι εγώ

nocturnal animals 607 1

Ηρωίδα-κλειδί της ταινίας είναι η Σούζαν (η Εϊμι Ανταμς ήδη συλλέγει προγνωστικά για το βραβείο ερμηνείας), επιμελήτρια εκθέσεων, δυστυχισμένη στο γάμο της με τον αποστασιωποιημένο Χάτον του Αρμι Χάμερ. Μένοντας μόνη στο σπίτι, αποφασίζει να διαβάσει το «Nocturnal Animals», το πρώτο βιβλίο του πρώην άντρα της, Εντουαρντ, που υποδύεται ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Ο Εντουαρντ δεν έχει ξαναπαντρευτεί και, επιπλέον, τής έχει αφιερώσει το βιβλίο. Μέσα στο μυθιστόρημα που διαβάζει και που αποτυπώνεται με τη σειρά του στην οθόνη, ο Τόνι (τον υποδύεται σε διπλό ρόλο επίσης ο Τζίλενχαλ), πηγαίνει με το αυτοκίνητο την οικογένειά του από το Ντάλας στην έρημο του Τέξας, αλλά στη διαδρομή, που παίρνει φρικτή τροπή, συναντά τη συμμορία του Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον που απαγάγει τη γυναίκα του (υποδύεται η Αϊλα Φίσερ) και την κόρη του.

nocturnal animals 607 2

nocturnal-animals 607 3

O Τομ Φορντ δε θεωρεί ότι πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης: «Εκδίκηση; Οχι και τόσο. Ας πούμε ότι είναι περισσότερο μια ταινία για το πώς μεταφέρεις σε κάποιον την απελπισία που σου προξένησε.»

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία που ανυπομονούμε να δούμε και που έκανε τους πάντες να μιλούν για τα ερχόμενα Οσκαρ.

Απολαύστε το:


Δείτε ακόμη: