Buzz

Ο Μάικλ Μπέι μιλάει για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

στα 10

Οπως είπε ο ίδιος πως θα έπρεπε να μιλάμε για τα μωρά που σκοτώνονται στην Ουκρανία αυτή την στιγμή.

Ο Μάικλ Μπέι μιλάει για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα Οσκαρ, ακόμα και μετά από δυο σχεδόν εβδομάδες, συνεχίζει να αποτελεί συζήτηση στο Χόλιγουντ. Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτήθηκαν να πουν την γνώμη τους πάνω στο θέμα, και ένας από αυτούς ήταν και ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, ο οποίος μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Σμιθ στα δυο πρώτα «Bad Boys».

Το Yahoo βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπέι «Ασθενοφόρο» στο Χόλιγουντ και ρώτησε τον σκηνοθέτη να πει κι αυτός τη γνώμη του για το περιβόητο αυτό χαστούκι, με τον Μπέι να αναφέρει πως πρέπει να επικεντρωνόμαστε στον πόλεμο στην Ουκρανία αντί σε κάτι τέτοια πράγματα. Πιο συγκεκριμένα είπε πως «πρώτα απ 'όλα, είναι λάθος. Αλλά αυτό είναι το μόνο που μιλάει ο κόσμος τον τελευταίο καιρό. Και δεν με νοιάζει πραγματικά. Το Χόλιγουντ είναι τόσο απορροφημένο στη ματαιοδοξία του. Υπάρχουν μωρά που σκοτώνονται στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Ροκ απαντά για την σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ στα Οσκαρ

michael bay Στα γυρίσματα του «Bad Boys».

Πάντως ο Μπέι υπερασπίστηκε τον Σμιθ λέγοντας πως αν ήθελε πραγματικά να χτυπήσει τον Ροκ θα το έκανε μιας και αυτό ήταν μια απλή καρπαζιά κι όχι μπουνιά. «Εχω δουλέψει μαζί του, δεν είναι τέτοιος τύπος. Δεν τον έχω δει ποτέ να χάνει την ψυχραιμία του έτσι. Νόμιζα ότι ήταν στημένο γιατί είδα το χαμόγελο, και έχω υπάρξει σε φάση όταν ο Γουίλ τα βάζει με κόσμο κι όταν αστειεύεται. Ακου, ήταν ένα χαστούκι. Δεν ήταν γροθιά. Είναι πολύ καλός στο να αγωνίζεται, έχει εκπαιδευτεί σε αυτό… Αλλά όλο αυτό είναι, καταρχάς, λάθος», ανέφερε στο τέλος ο Μπέι.

Πάντως ο Γουιλ Σμιθ αποφάσισε να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αναλάβει την ευθύνη για το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ την προηγούμενη εβδομάδα στα Οσκαρ, ανακοινώνοντας την Παρασκευή πως παραιτείται από την Ακαδημία, ενώ λίγες μέρες μετά κάποιες ταινίες στην οποίες ήταν να πρωταγωνιστήσει, όπως το «Bad Boys 4» και το «Fast & Loose» του Netflix, έχουν παγώσει την παραγωγή του επ’ αόριστον.