Buzz

Μι Τάρζαν. Γιου Τζέσικα Τσαστέιν;

στα 10

Μια και όλος ο κινηματογραφικός κόσμος ορκίζεται ότι η Τζέσικα Τσαστέιν είναι ικανή για τα πάντα, η ηθοποιός βάλθηκε να το αποδείξει, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίζει κρεμασμένη από ένα κλαδί.

Μι Τάρζαν. Γιου Τζέσικα Τσαστέιν;

Μέσα σε τρία χρόνια, έχει διακριθεί όσο καμιά συνομήλικη συνάδελφός της κι έχει παίξει τα πάντα: από ταινίες τρόμου με μικρό budget, σαν το «Mama», μέχρι το απόσταγμα της κινηματογραφικής τέχνης που υπογράφει ο Τέρενς Μάλικ. Τώρα, η Τζέσικα Τσαστέιν μοιάζει έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της και στα blockbusters και συγκεκριμένα παρέα με τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

Καθώς ο Ντέιβιντ Γιέιτς, έχοντας αφήσει πίσω του τον Χάρι Πότερ, προετοιμάζει τον δικό του «Ταρζάν», διαλαλεί ότι η πρώτη του επιλογή για το ρόλο της Τζέιν δεν είναι άλλη από την Τζέσικα Τσαστέιν. Τον μυώδη ήρωα του τίτλου θα ενσαρκώσει ο Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ, ενώ τον Τζορτζ Γουόσινγκτον Γουίλιαμς, τον βετεράνο του αμερικανικού εμφυλίου που θ’ ανακαλύψει τον Ταρζάν μέσα στη ζούγκλα, θα υποδυθεί ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Η Τζέσικα Τσαστέιν δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της, αλλά κάτι μας λέει ότι το να πηδάει από δέντρο σε δέντρο στην αγκαλιά του Σκάρσγκααρντ θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, τόσο από τον υπαρξιακό μιλιταρισμό της Κάθριν Μπίγκελοου στο «Zero Dark Thirty», όσο κι από τη «Δεσποινίδα Τζούλια» που θα υποδυθεί με σκηνοθέτη τη Λιβ Ούλμαν.