Buzz

Τζέσικα Τσαστέιν και Κόλιν Φάρελ μαζί, για χάρη της Λιβ Ούλμαν

στα 10

Μπορεί να έχουν από 15 projects στα σκαριά ο καθένας, αλλά όταν ρωτάει η μούσα του Ινγκμαρ Μπέργκμαν, η απάντηση είναι σίγουρα ναι.

Τζέσικα Τσαστέιν και Κόλιν Φάρελ μαζί, για χάρη της Λιβ Ούλμαν

Εχουν περάσει 13 χρόνια απ’ όταν η Λιβ Ούλμαν πέρασε πίσω από την κάμερα, αλλά η «Απιστη» είναι μια ταινία που δεν ξεχνάς εύκολα.

Το ίδιο ενδεχομένως σκέφτηκαν η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Κόλιν Φάρελ όταν η θρυλική Σκανδιναβή τούς ζήτησε να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει. Το φιλμ είναι μια νέα διασκευή του θεατρικού έργου του Στρίντμπεργκ, «Δεσποινίς Τζούλια», η σκοτεινή βύθιση στον πόλεμο των δύο φύλων.

Η δράση εκτυλίσσεται στην έπαυλη ενός Σουηδού αριστοκράτη το 1874, όπου η ηρωίδα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη γεμάτη κοινωνικούς περιορισμούς ύπαρξή της, νιώθει να έλκεται από έναν υπηρέτη του σπιτιού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Λιβ Ούλμαν θα δώσει στη γνωστή ιστορία τη δική της, εσωτερική ανάπτυξη, όπως και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συνδυασμός της Τζέσικα Τσαστέιν και του Κόλιν Φάρελ στο ίδιο κάδρο θα είναι εκρηκτική!

Εν τω μεταξύ, παρακολουθείστε την πορεία της Τζέσικα Τσαστέιν προς τα Οσκαρ με το «Zero Dark Thirty», στο ειδικό Oscars Stream του Flix.