Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν διαλέγει κάτι πιο… μαύρο

στα 10

Η νέα κοκκινομάλλα του Χόλιγουντ φορά κοντή μαύρη περούκα και πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου: δείτε τη μικρού μήκους που ενέπνευσε το «Mama» κι αναφωνήστε, «μαμά μου»!

Η Τζέσικα Τσαστέιν διαλέγει κάτι πιο… μαύρο

«Είναι ένα από τα τρομακτικότερα πράγματα που έχω δει,» λέει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο για τη μικρού μήκους ταινία που τον έπεισε (όχι ότι θέλει και πολύ) να αναλάβει ως executive producer τη μεγάλου μήκους «Mama» του πρωτοεμφανιζόμενου Αντρές Μουσιέτι.

Δείτε παρακάτω τη δίλεπτη μικρού μήκους, με εισαγωγή από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: ή θα ουρλιάξετε με φρίκη, ή θα γελάσετε υστερικά με την ξεκούρδιστη «Μαμά», πάντως θα συμφωνήσετε ότι στις λίγες σκηνές φαίνονται οι δυνατότητες της ταινίας.

Το «Μαμά» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στα τέλη Ιανουαρίου, με πρωταγωνιστές την Τζέσικα Τσαστέιν με goth look και τον Νικολάι Κόστερ-Γουάλνταου (που κάποτε πρέπει να σταματήσουμε ν’ αποκαλούμε Τζέιμι Λάνιστερ). Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού που αναλαμβάνει να μεγαλώσει τις ανιψιές του συζύγου, που έχουν ζήσει για πέντε χρόνια μέσα στο δάσος… όχι ακριβώς μόνες.

Οσο για τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ετοιμάζεται ολοταχώς για το «Pacific Rim» που έρχεται και στην Ελλάδα τον Ιούλιο [διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ].