Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει στο Χόλιγουντ

στα 10

Ο Φράνκο θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά, τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, στην ταινία «Me, You».

Ο Τζέιμς Φράνκο επιστρέφει στο Χόλιγουντ

Φαίνεται πως μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το Χόλιγουντ λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση, ήρθε η ώρα και του Τζέιμς Φράνκο να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Φράνκο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Me, You» σε σκηνοθεσία του Μπίλε Ογκουστ, μεταφορά του βιβλίο του Ερι Ντε Λούκα «Tu, Mia» η οποία ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού εφήβου στη δεκαετία του 1950 που δουλεύει δίπλα σε έναν «σκληροτράχηλο ψαρά» (τον υποδύεται ο Φράνκο) και τελικά ερωτεύεται μια νεαρή γυναίκα. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Τομ Χολάντερ και Ντέιζι Τζέικομπ.

Διαβάστε ακόμα: Πώς μιλάμε για #cancelculture όταν ακόμα δουλεύει ο Μελ Γκίμπσον;

james franco 607

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Φράνκο στην οθόνη ήταν στην τηλεοπτική σειρά «The Deuce» μέχρι που οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ήρθαν στο φως. Από τότε ο Φρανκο απομακρύνθηκε από το Χόλιγουντ, ενώ έβλεπε τους φίλους του, ανάμεσά τους και τον Σεθ Ρόγκεν, να κόβουν κάθε επαφή μαζί του.

Πρόσφατα ο Φράνκο μίλησε ανοιχτά για όλα αυτά, ζητώντας συγγνώμη, κάτι που φαίνεται πως το Χόλιγουντ την άκουσε. Εξάλλου δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για την βιομηχανία του Χόλιγουντ να συγχωρεί τόσο γρήγορα, μιας και ανακοινώθηκε πρόσφατα πως ο Κέβιν Σπέισι θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία «1242 – Gateway to the West» του Πίτερ Σους.

Πάντως, πριν το φετινό φεστιβάλ των Καννών, είχε αποκαλυφθεί πως ο Φρανκο θα παίξει στο θρίλερ «Mace» σε σκηνοθεσία του Τζον Αμιέλ.