Buzz

O Τζέιμς Γκρέι στέλνει τον Τσάρλι Χάναμ στον Αμαζόνιο στο «The Lost City Of Z»

στα 10

Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία η ταινία μοιάζει σαν μια θεαματική περιπέτεια εποχής, με υπαρξιακή επίγευση.

O Τζέιμς Γκρέι στέλνει τον Τσάρλι Χάναμ στον Αμαζόνιο στο «The Lost City Of Z»

Ο Πέρσι Φόσετ, ο ήρωας που υποδύεται εδώ ο Τσάρλι Χάναμ υπήρξε ένας διάσημος Βρετανός εξερευνητής ο οποίος στην δεκαετία του 20 αποφάσισε να αναζητήσει μια μυθική, χαμένη φυλή σε μια παράτολμη αποστολή στην ζούγκλα του Αμαζονίου, από την οποία δεν γύρισε ποτέ.

Η ιστορία του γοήτευε ανέκαθεν τον Τζέιμς Γκρέι, ο οποίος προσπαθεί να την αφηγηθεί στο σινεμά εδώ και πολλά χρόνια, κάποτε με υποψήφιο πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (του οποίου η εταιρία Plan B παραμένει ανάμεσα στους παραγωγούς) και στη συνέχεια τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην είναι εδώ παρών, αλλά εκτός από τον Χάναμ που κρατά τον βασικό ρόλο, το βασικό καστ συμπληρώνεται από τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ και Τόμ Χόλαντ.

lost city of z 607

Φωτογραφημένο από τον Ντάριους Κόντζι όπως και η προηγούμενη ταινία του Γκρέι «Κάποτε στη Νέα Υόρκη», το «The Lost City Of Z» υπόσχεται να είναι αναμφίβολα θεαματικό αν και το sales τρέιλερ που εμφανίστηκε online δεν έχει την «πατίνα» ενός κανονικού, ελκυστικού τρέιλερ.

Δεδομένης της αγάπης των Γάλλων για τον Γκρέι, η πρώτη σκέψη θα ήταν πως το φιλμ θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες σε μερικές εβδομάδες, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του καλοκαιριού, οπότε πιθανότατα, η Βενετία θα έχει την τύχη να το φιλοξενήσει πρώτη.

Μέχρι τότε όμως, ιδού το τρέιλερ.

Δείτε ακόμη: