Buzz

Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, στα γυρίσματα του «Allied» του Ρόμπερτ Ζεμέκις

στα 10

Δεν είναι ότι ο Ζεμέκις είναι σπουδαίος σκηνοθέτης, ούτε ότι το πολεμικό μελόδραμα φαντάζει πρωτότυπο ή δυνατό. Είναι η συνάντηση του Μπραντ Πιτ και της Μαριόν Κοτιγιάρ στην οθόνη που κάνει την αναμονή για το «Allied» να μοιάζει με αιωνιότητα!

Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, στα γυρίσματα του «Allied» του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις μοιάζει να πήρε τα πάνω του με το ενδιαφέρον που προκάλεσε η τελευταία του ταινία, το «The Walk». Ετσι, το επόμενο φιλμ του είναι ακόμα πιο φιλόδοξο και δε χρειάζεται καν ψηφιακά εφέ για να γίνει θεαματικό: οι πρωταγωνιστές του είναι ο Μπραντ Πιτ κι η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Διαβάστε ακόμη: Ολη η ομορφιά στην οθόνη. Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ μαζί στη νέα ταινία του Ζεμέκις

Η ταινία, που έχει πια τον τίτλο «Allied» (λεγόταν πριν «Five Seconds of Silence»), είναι ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου, γραμμένο από τον οσκαρικό Στιβ Νάιτ του «Eastern Promises», του «Locke» και, πιο πρόσφατα, του «Burnt». Το φιλμ παρακολουθεί δυο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρικη και θα παντρευτουν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει. Σας θυμίζει κάτι; «Mr & Mrs Smith» σε πιο ρετρό δράμα;

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016, Οι 20 ταινίες που περιμένουμε σαν τρελοί

allied 607

Το «Allied» έχει ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016 και οι πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα δείχνουν τα βασικά: τη ρετρό αισθητική, το ότι η Κοτιγιάρ είναι Γαλλίδα κι άρα φοράει μπερέ, ότι ο συνδυασμός ομορφιάς και sexiness των δύο πρωταγωνιστών θ' αφήσει ιστορία, ανεξάρτητα από το πόσο ενδιαφέρουσα θα είναι η ταινία. Δείτε τις παρακάτω.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

five seconds 607

five seconds 607

five seconds 607

five seconds 607

five seconds 607