Buzz

Πώς είναι η διάθεσή σας για περιπέτεια; Ο Πατρίς Λεκόντ ετοιμάζει live action ταινία με τον Τεντέν

στα 10

Και μάλιστα θα είναι βασισμένη στη διάσημη ιστορία «Το Σμαράγδι της Κασταφιόρε».

Πώς είναι η διάθεσή σας για περιπέτεια; Ο Πατρίς Λεκόντ ετοιμάζει live action ταινία με τον Τεντέν

Εχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που η ταινία «Οι Περιπέτειες του Τεντέν: Το Μυστικό του Μoνόκερου», σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, κυκλοφόρησε στις αίθουσες. Ολα αυτά τα χρόνια περιμένουμε υπομονετικά τη συνέχειά της, ακούγοντας συνέχεια υποσχέσεις πως η παραγωγή κυλάει ομαλά, αλλά φευ.

Και μπορεί τόσο ο Σπίλμπεργκ όσο και ο παραγωγός της ταινίας Πίτερ Τζάκσον, ο οποίος αυτή τη φορά θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία της ταινίας, να κρατάνε τις ελπίδες πολλών ζωντανές, επιβεβαιώνοντας πως το πολυαναμενόμενο σίκουελ δεν έχει ακυρωθεί και πως ακόμα (αργά και σταθερά) δουλεύουν πάνω σε αυτό, όμως φαίνεται πως κάποιος άλλος έρχεται να τους προλάβει, βγάζοντας μια live action κινηματογραφική μεταφορά των διάσημων κόμικ του Ερζέ.

Δείτε ακόμα: Ενας φαν σχεδιάζει τίτλους για τις «Περιπέτειες του Τεντέν»

tintin 607

Σύμφωνα με τη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ο Πατρίς Λεκόντ, σκηνοθέτης ταινιών όπως «Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!» και «Μπουτίκ για Αυτόχειρες», ετοιμάζει μια live action ταινία με τον Τεντέν η οποία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα βασίζεται στην ιστορία με τίτλο «Το Σμαράγδι της Κασταφιόρε» και μάλιστα βρίσκεται ήδη μέσα στο στάδιο της προπαραγωγής.

Υπάρχουν όμως κάποια μικρά εμπόδια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όπως το να τελειώσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Maigret and the Dead Girl», η οποία ετοιμάζεται να αρχίσει την παραγωγή στις αρχές του 2021, αλλά και το να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες όσον αφορά τα δικαιώματα με την Paramount France και τους κληρονόμους του Ερζέ. Μόλις ξεπεραστούν όλα αυτά θα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, όπως δήλωσε, και άφησε να εννοηθεί πως έχει βρει ήδη ποιοι θα παίξουν τους ρόλους της Μπιάνκα Κασταφιόρε και του Καπετάνιου Χάντοκ, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τον Τεντέν του.

Στη συγκεκριμένη ιστορία ο Τεντέν και οι φίλοι του προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συνέβη όταν ένα πολύτιμο σμαράγδι κλάπηκε από τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας, Μπιάνκα Κασταφιόρε. Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα και η ταινία του Λεκόντ ίσως καταφέρει να σβήσει τη δίψα μας για περισσότερες περιπέτειες του Τεντέν μέχρι η εδώ και χρόνια αναμενόμενη ταινία των Τζάκσον και Σπίλμπεργκ να βγει κάποια στιγμή στις αίθουσες.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το επεισόδιο «Το Σμαράγδι της Κασταφιόρε» από την σειρά κινουμένων σχεδίων του 1991 «Οι Περιπέτειες του Τεντέν».