Buzz

Στις πρόβες για το «Lazarus» του Ντέιβιντ Μπόουι

στα 10

Το νέο μιούζικαλ του Ντέιβιντ Μπόουι έχει τίτλο «Lazarus», είναι εμπνευσμένο από το «The Man Who Fell to Earth» και οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες αποδεικνύουν πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους από άλλο πλανήτη.

Στις πρόβες για το «Lazarus» του Ντέιβιντ Μπόουι

Η ιστορία του Τόμας Τζερόμ Νιούτον, του ανθρωπόμορφου εξωήγινου που «έπεσε» στη Γη, με αποστολή να μεταφέρει νερό πίσω στον αποξηραμένο πλανήτη του, ενέπνευσε τον Ντέιβιντ Μπόουι, σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά την ταινία του Νίκολας Ρεγκ, για ένα θεατρικό έργο με τον τίτλο «Lazarus» που θα ανεβαίνει για πρώτη φορά από το New York Theatre Workshop και σκηνοθεσία του Βέλγου Ιβο βαν Χόβε στις 7 Δεκεμβρίου του 2015.

To «Lazarus» είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Ντέιβιντ Μπόουι και τον Εντα Γουόλς (υπεύθυνο για τη θεατρική διασκευή του «Once» που βραβεύτηκε με βραβείο Τόνι), βασίζεται στο βιβλίο του Γουόλτερ Τέβις που γράφτηκε το 1963 και θα περιέχει νέα τραγούδια που ο Μπόουι έγραψε ειδικά για την παράσταση, αλλά και παλιότερα δικά του (από το «This is Not America» μέχρι το «Heroes») σε νέες ενορχηστρώσεις. Οπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, το έργο δεν θα θυμίζει την ταινία του Ρεγκ, αλλά θα περιλαμβάνει τους ίδιους χαρακτήρες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τόμας Τζερόμ Νιούτον κρατάει ο Μάικλ Σι. Χολ.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Ντέιβιντ Μπόουι φέρνει τον «Ανθρωπο που Επεσε στη Γη» στο θέατρο

Lazarus Ο Ντέιβιντ Μπόουι με τον Ιβο βαν Χόβε στις πρόβες

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις πρόβες του «Lazarus», ακούγοντας ξανά και ξανά το «Blackstar» του Ντέιβιντ Μπόουι από το νέο του δίσκο που κυκλοφορεί τον Ιανούαριο του 2016.

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Lazarus

Διαβάστε και δείτε ακόμη: